Ilovefireworks12 1 Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) Witam wszystkich po 10 latach przerwy straciłem dostępność do konta ale przez te 10 lat i tak co roku były tłuste zakupy , w tym roku mam do przeznaczenia około 5k . Na bieżąco będę wrzucał aktualizacje pozdrawiam wszystkich pasjonatów Tak jak mowiłem w tym roku chce troszkę nadrobić zostały mi troche z tamtego roku zabawek bo akurat pech chciał że musiałem wyjechać w sylwestra dodaje to co w tym roku już bedzie napewno odpalone Zdjecie z dzisiaj po wyciągnięciu 1 Paka Edytowane 2 Listopada 2022 przez Ilovefireworks12 edit zdjęcia 1 Cytuj
Ilovefireworks12 1 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 20 godzin temu, Ilovefireworks12 napisał(a): Witam wszystkich po 10 latach przerwy straciłem dostępność do konta ale przez te 10 lat i tak co roku były tłuste zakupy , w tym roku mam do przeznaczenia około 5k . Na bieżąco będę wrzucał aktualizacje pozdrawiam wszystkich pasjonatów Tak jak mowiłem w tym roku chce troszkę nadrobić zostały mi troche z tamtego roku zabawek bo akurat pech chciał że musiałem wyjechać w sylwestra dodaje to co w tym roku już bedzie napewno odpalone Zdjecie z dzisiaj po wyciągnięciu 1 Paka pierwszy edit A tu to co pozostało z 2021 bo niestesty nie było czasu na wystrzelanie zdj2 zdj3 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Listopada 2022 Szacunek dla ludzi wracających po przerwie. Ładne kompociki, w tym jeden wchodzący w kulminacyjnym momencie w 50 mm. Katmandu, Cudaka, Rapa Nui odpalałem i cenię sobie. Widzę, że markety były odwiedzane, bo jest Hydra, Wirus i Sokół. Być może część kostek wzięta z Biedronki. Dla Ciebie to pozostałości, a dla niektórych to byłaby już fota całości. Cytuj
Ilovefireworks12 1 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 23 minuty temu, mantis napisał(a): Szacunek dla ludzi wracających po przerwie. Ładne kompociki, w tym jeden wchodzący w kulminacyjnym momencie w 50 mm. Katmandu, Cudaka, Rapa Nui odpalałem i cenię sobie. Widzę, że markety były odwiedzane, bo jest Hydra, Wirus i Sokół. Być może część kostek wzięta z Biedronki. Dla Ciebie to pozostałości, a dla niektórych to byłaby już fota całości. Tak jak mówisz duża część też zakupiona w różnych marketach ale też niektóre zakupione zostały przez neta . I ten kompot mam nadzieję że rozwali system w tym roku bo jednak też troszkę kosztował Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 3 Listopada 2022 Jak lubisz 50 mm to Ci się spodoba, głośna i mocna wyrzutnia. Ale jak lubisz dynamikę to Ci się nie spodoba, bo tempo typowo 50-tek czyli wolne Jezeli to początek to zapowiada się konlretnie! Cytuj
killerpogro 3 Opublikowano 5 Listopada 2022 W dniu 2.11.2022 o 18:54, Ilovefireworks12 napisał(a): pierwszy edit A tu to co pozostało z 2021 bo niestesty nie było czasu na wystrzelanie zdj2 zdj3 Jeśli to jest niewykorzystany początek, to nawet nie chcę sobie wyobrażać jak będzie wyglądać finał! Zdjęcia wyglądają jak jakiś mały skład magazynowy. KONKRET! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi