Ilovefireworks12 1 Opublikowano 1 Listopada 2022 Witam trochę mnie tu nie było bo parę lat mam pytanko do was gdzie teraz najlepiej robić zakupy w necie jaka stronę najbardziej polecicie, mieszkam koło piły więc czy pirohit jest dobrym wyborem, pierwszy budżet to 2k proszę o pomoc pozdrawiam Cytuj
0 Pjetrek 27 Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) obecnie pirohit to totalne zdzierstwo, ja polecam piroart, sklepzpetardami i od forumowiczów, obowiązkowo oblukaj sklepzpetardami.pl mają na stanie świetne wyrzutnie za najniższe ceny. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Pjetrek 1 Cytuj
0 Ilovefireworks12 1 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 11 godzin temu, Pjetrek napisał(a): obecnie pirohit to totalne zdzierstwo, ja polecam piroart, sklepzpetardami i od forumowiczów, obowiązkowo oblukaj sklepzpetardami.pl mają na stanie świetne wyrzutnie za najniższe ceny. Dzięki wielkie za pomoc napewno sprawdzę te stronki Cytuj
0 PiroMan25 76 Opublikowano 2 Listopada 2022 sklepzpetardami.pl tak jak kolega wyżej napisał, duży wybór wyrzutni i tanio jak na obecne czasy. Oprócz tego mogę ci jeszcze polecić lemfire.pl, też bardzo tanio, ale tam głównie jorge jest. 1 Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Sklepów które można polecić jest sporo. Arkafajerwerki, piroart, sklepzpetardami, petardyshop, fajerwerki-korsarz, fajerwerkilider, fajerwerkishop. W jednych jest drogo w innych jeszcze drożej Możesz popatrzeć co dany sklep oferuje, poszukać produktów które Cię interesują i porównać ceny. Myśle że pośród ww propozycji na pewno znajdziesz coś dla siebie Jeśli mieszkasz blisko PiroHit-a to oczywiście wpadnij tam, na miejscu przy takiej kwocie może coś urwą z cen, zawsze warto spróbować Edytowane 2 Listopada 2022 przez Grvby 1 Cytuj
0 Ilovefireworks12 1 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 6 godzin temu, PiroMan25 napisał(a): sklepzpetardami.pl tak jak kolega wyżej napisał, duży wybór wyrzutni i tanio jak na obecne czasy. Oprócz tego mogę ci jeszcze polecić lemfire.pl, też bardzo tanio, ale tam głównie jorge jest. Super akurat jestem fanem Jorge także napewno też skorzystam Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 3 Listopada 2022 W dniu 2.11.2022 o 18:02, Ilovefireworks12 napisał(a): Super akurat jestem fanem Jorge także napewno też skorzystam Jak nie jesteś kilka lat w temacie to musisz wiedzieć, że obecne Jorge to już nie to samo co kiedyś. Stanęli w miejscu i inni ich dogonili/przegonili. U nas masz kod forumowy na -11% plus zamówionko osobiście podrzucimy Ci pod drzwi bo trasę Koszalin-Poznań robimy co tydzień. Zawsze to trafią w najlepszym stanie. Wybór wyrzutni chyba mamy, w najbliższym tyg będzie jeszcze mega duża dostawa więc jak chcesz to dzieła Cytuj
Pytanie
Ilovefireworks12 1
Witam trochę mnie tu nie było bo parę lat mam pytanko do was gdzie teraz najlepiej robić zakupy w necie jaka stronę najbardziej polecicie, mieszkam koło piły więc czy pirohit jest dobrym wyborem, pierwszy budżet to 2k proszę o pomoc pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi