Ilovefireworks12 1 Opublikowano 1 Listopada 2022 Witam trochę mnie tu nie było bo parę lat mam pytanko do was gdzie teraz najlepiej robić zakupy w necie jaka stronę najbardziej polecicie, mieszkam koło piły więc czy pirohit jest dobrym wyborem, pierwszy budżet to 2k proszę o pomoc pozdrawiam Cytuj
0 Pjetrek 28 Opublikowano 1 Listopada 2022 (edytowane) obecnie pirohit to totalne zdzierstwo, ja polecam piroart, sklepzpetardami i od forumowiczów, obowiązkowo oblukaj sklepzpetardami.pl mają na stanie świetne wyrzutnie za najniższe ceny. Edytowane 1 Listopada 2022 przez Pjetrek 1 Cytuj
0 Ilovefireworks12 1 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 W dniu 1.11.2022 o 22:50, Pjetrek napisał(a): obecnie pirohit to totalne zdzierstwo, ja polecam piroart, sklepzpetardami i od forumowiczów, obowiązkowo oblukaj sklepzpetardami.pl mają na stanie świetne wyrzutnie za najniższe ceny. Rozwiń Dzięki wielkie za pomoc napewno sprawdzę te stronki Cytuj
0 PiroMan25 90 Opublikowano 2 Listopada 2022 sklepzpetardami.pl tak jak kolega wyżej napisał, duży wybór wyrzutni i tanio jak na obecne czasy. Oprócz tego mogę ci jeszcze polecić lemfire.pl, też bardzo tanio, ale tam głównie jorge jest. 1 Cytuj
0 Grvby 161 Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Sklepów które można polecić jest sporo. Arkafajerwerki, piroart, sklepzpetardami, petardyshop, fajerwerki-korsarz, fajerwerkilider, fajerwerkishop. W jednych jest drogo w innych jeszcze drożej Możesz popatrzeć co dany sklep oferuje, poszukać produktów które Cię interesują i porównać ceny. Myśle że pośród ww propozycji na pewno znajdziesz coś dla siebie Jeśli mieszkasz blisko PiroHit-a to oczywiście wpadnij tam, na miejscu przy takiej kwocie może coś urwą z cen, zawsze warto spróbować Edytowane 2 Listopada 2022 przez Grvby 1 Cytuj
0 Ilovefireworks12 1 Autor Opublikowano 2 Listopada 2022 W dniu 2.11.2022 o 10:31, PiroMan25 napisał(a): sklepzpetardami.pl tak jak kolega wyżej napisał, duży wybór wyrzutni i tanio jak na obecne czasy. Oprócz tego mogę ci jeszcze polecić lemfire.pl, też bardzo tanio, ale tam głównie jorge jest. Rozwiń Super akurat jestem fanem Jorge także napewno też skorzystam Cytuj
0 PiroArt.eu 88 Opublikowano 3 Listopada 2022 W dniu 2.11.2022 o 17:02, Ilovefireworks12 napisał(a): Super akurat jestem fanem Jorge także napewno też skorzystam Rozwiń Jak nie jesteś kilka lat w temacie to musisz wiedzieć, że obecne Jorge to już nie to samo co kiedyś. Stanęli w miejscu i inni ich dogonili/przegonili. U nas masz kod forumowy na -11% plus zamówionko osobiście podrzucimy Ci pod drzwi bo trasę Koszalin-Poznań robimy co tydzień. Zawsze to trafią w najlepszym stanie. Wybór wyrzutni chyba mamy, w najbliższym tyg będzie jeszcze mega duża dostawa więc jak chcesz to dzieła Cytuj
Pytanie
Ilovefireworks12 1
Witam trochę mnie tu nie było bo parę lat mam pytanko do was gdzie teraz najlepiej robić zakupy w necie jaka stronę najbardziej polecicie, mieszkam koło piły więc czy pirohit jest dobrym wyborem, pierwszy budżet to 2k proszę o pomoc pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi