mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Więc tak zostało mi 100 zł i chciałbym za to kupić albo:1. Jedną dobrą wyrzutnię2. Dwie średnie wyrzutnielub3. Jedna średnią wyrzutnię i jakieś dobre rakietyDodam że zakup będzie w Weko i produkty tylko z cennika vmax2.Będę miał Black Cata i rakiety Apollo,Cassopieia,Jupiter i TOP10 więc to mnie nie interesuje :mrgreen: Czekam na jakieś sensowne propozycje w grę nie wchodzą żadne markety.pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 JW90 + New Generation (8 lub 6 lub 16 ) + JR25 !i będą piękne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 P.S zapomniałem dodać że JW90 też będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Moja propozcyja:JW38 New Generation 8 - 45złJW28 New Generation 2 - 35złJW20 DON`T WORRY BE HAPPY - 22złrazem 102złmam nadzieję, że te 2zł więcej nie sprawi kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mpi Donta tez będę miał myślałem nad kontówką New Age ale ja strzelam za blisko bloków więc chyba odpada i zdaje mi się że wezmę NG8 i jakieś rakiety jeszcze tylko nie wiem jakie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 1.Show of Fireworks -JW962.Exclusive Colection - JW106 i Don't Worry Be Happy - JW20Myslę ,że takie rozwiązanie jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 New Generation 11 - 39 złSuper Show 6 - 23 złCudak Battery - 22 złUran - 16 zł100 zł :mrgreen: Troche więcej niż dwie wyrzutnie, ale są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mazii23 0
Więc tak zostało mi 100 zł i chciałbym za to kupić albo:
1. Jedną dobrą wyrzutnię
2. Dwie średnie wyrzutnie
lub
3. Jedna średnią wyrzutnię i jakieś dobre rakiety
Dodam że zakup będzie w Weko i produkty tylko z cennika vmax2.
Będę miał Black Cata i rakiety Apollo,Cassopieia,Jupiter i TOP10 więc to mnie nie interesuje :mrgreen:
Czekam na jakieś sensowne propozycje w grę nie wchodzą żadne markety.
pozdro...
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi