marekzmarek 0 Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam robię porządki i mam kilka zabawek lecz nie mam pojęcia o ich dzisiejszej wartości oraz o opinii waszej więc wrzucam tu co mam i proszę o opinię i wartość tego produktu. Doppelschlag medium Doppelschlag XL FE10/TITANI ( privatex piro ) Dorzucam fotki Cytuj
0 HarrisonJoint 1 Opublikowano 6 Listopada 2022 Titani całkiem spoko jest to single shot z szelka 3x efekt Cytuj
0 Mroczny 163 Opublikowano 6 Listopada 2022 Doppelschlag to jest taki singleshot tylko przy wystrzale ma mocny huk jak dobra petarda, efekty też ma ładne przynajmniej te 65g, jest tam nawet salut, można je było w pyromarkecie dostać za około 30zł ale to była kilka lat temu Cytuj
0 marekzmarek 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2022 3 godziny temu, Mroczny napisał(a): Doppelschlag to jest taki singleshot tylko przy wystrzale ma mocny huk jak dobra petarda, efekty też ma ładne przynajmniej te 65g, jest tam nawet salut, można je było w pyromarkecie dostać za około 30zł ale to była kilka lat temu Ale to za xl paczkę 30 zł czy za medium ? mam tego po ok 30 paczek i nie wiem co z nimi zrobić .... Cytuj
Pytanie
marekzmarek 0
Witam robię porządki i mam kilka zabawek lecz nie mam pojęcia o ich dzisiejszej wartości oraz o opinii waszej więc wrzucam tu co mam i proszę o opinię i wartość tego produktu.
Doppelschlag medium
Doppelschlag XL
FE10/TITANI ( privatex piro )
Dorzucam fotki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi