mireck 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Który plan jest lepszy? Do 120 zł moge se nakupować fajerwerków.GłosujcieA:Exclusive Collection - 25Sfinx - 25ARCTIC + HOT - 16 (razem)Voo Doo - 14Thunder - 23Jeszcze jakieś wulkan,petardy itp.B:Sfinx - 25Jupiter - 25Arctic + Hot - 16Phyro-Mix - 30Macrocosmos II - 13Reszta na inne rzeczyC:Show of Fireworks - 35Jupiter - 25Arctic + Hot - 16Voo Doo - 14Reszta napetardy,wulkany, bączki itp.D:Festival - 70Sfinx - 25Jupiter - 24Do tego zestawu pewnie udałoby się dorzucić jakiś mniejszy zestaw lub wyrzutnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja zagłosowałem na plan B. Według mnie jest ro najlepsze rozwiązanie. Duża ilość wyrzutni o świetnych efektach i jeszcze ten zestaw pyro-mix co zapewni ci trochę zabawy w sylwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 No,no też tak mi się wydaje ,że tak bedę wybierał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja również na B, pare dobrych wyrzutni i pierdółek też będzie więc nie będzie nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ten Phyro-Mix moze być fajny.Poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gojat 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 plan B (jak wszyscy) tylko moim zdaniem powinieneś zamienić jupitera na moździeż albo rakiety Jumbo Jet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wybieram dla Ciebie plan B i tak też zagłosowałem głównie dlatego że jest tam Pyro-Mix którego też kupuję a w nim są rakiety VooDoo które uwzględniłeś w palnie A a poza tym najlepszy plan w stosunku cena/jakość ze świetnym Sfinxem i niczego sobie Macrocosmosem którego osobiście zamieniłbym na III.Przyjemnych zakupów :mrgreen: pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja zagłosowałam na plan B wyrzutnie i zabawa... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szajba_m-ce 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja tak samo oddałem swój głos na B ... Będziesz miał dużo zabawy z dobrymi efektami ... Tylko jednak do Jupitera nie jestem przekonany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip11 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 PLAN B tylko zmień Jupitera na JR25 Exclusive Collection. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Plan B b.dobry podoba mi się tam ten phyro-mix, który zawiera fajne rzeczy. trochę mniej fajny, ale dalej fajny jupiter :razz: no i zarąbiste wyrzutnie (tylko HOT to jedna wielka niewiadoma, ale przecież 8zł to nie jest, aż tak dużo)ogólnie to dużo zabawy przed sylwkiem i dobre jakościowoo produkty na godz. 'zero' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 No to na co zamienilibyście jupitera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip11 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja bym zamienił na pożądne rakiety typu JR25 Exclusive Collection, Golden Life lub Speed IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Może jakiś inny zestaw zamiast jupitera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 ja zamiast jupitera wziąłbym moździerz i Tobie też radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maki99 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 zgadzam się z gorgol w zupełnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Pomyslę nad tym.Moze odałoby mi się kupić moździerz i ten zestaw Kung Fu [ Dodano: 2007-12-18, 14:45 ]No dobra postanowiłem zamiasta Jupitera moździerz ,a zamiast macrocosmos II macrocosmos I lub jeszcze coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mireck 0
Który plan jest lepszy? Do 120 zł moge se nakupować fajerwerków.
Głosujcie
A:
Exclusive Collection - 25
Sfinx - 25
ARCTIC + HOT - 16 (razem)
Voo Doo - 14
Thunder - 23
Jeszcze jakieś wulkan,petardy itp.
B:
Sfinx - 25
Jupiter - 25
Arctic + Hot - 16
Phyro-Mix - 30
Macrocosmos II - 13
Reszta na inne rzeczy
C:
Show of Fireworks - 35
Jupiter - 25
Arctic + Hot - 16
Voo Doo - 14
Reszta napetardy,wulkany, bączki itp.
D:
Festival - 70
Sfinx - 25
Jupiter - 24
Do tego zestawu pewnie udałoby się dorzucić jakiś mniejszy zestaw lub wyrzutnię.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi