Kris1992 4 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam to mój pierwszy stuff na forum dojdzie jeszcze sporo kostek z większym kalibrem i sporo rakiet!!! Piro powinno łączyć pomimo rosnących cen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Stuff wygląda przepysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzębinaxyz 10 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Ładny asortyment. Argento rządzi jak widać. Psychotherapy od SP jest kozacka, miałam w zeszłym roku 2 sztuki i naprawdę pokazały klasę jak za 80 zł (na tamten moment). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Półeczki wypełnione pirotechniką pieczołowicie, po jednej gałce każdego smaku fajerwerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelson 4 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 A skąd masz argento gold rockets?! Podziel się! Bardzo fajny początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 11 godzin temu, Pelson napisał(a): A skąd masz argento gold rockets?! Podziel się! Bardzo fajny początek. Na Funke Store kupowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelson 4 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Ale to chyba już jakiś czas temu bo teraz nie ma przesyłki podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Witam Widzę pełną różnorodność piro. Trochę zabytków ciekawych wpadają w oko. Z pewnością w Nowy Rok spać położysz się nad ranem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacuQM 122 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Będzie sporo zabawy, widzę bardzo dużo zabytków i klasyków jak to kolega wyżej wspomniał. Pamiętaj jeszcze o dobrych zapalniczkach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Kolejne piro zakupione i następne 3 paczki w przyszłym tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Piękne wyrzutnie, same konkrety! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Kostki z nieprzypadkowego wyboru. Rakiety Constellation mniej znane do spróbowania, oby zaskoczyły pozytywnie. Lat temu, z młodocianym portfelem, na taki zestaw Festival to patrzyłem ze szklanymi oczami jak na coś nie do osiągnięcia. Wleciał też Achtung z małpią czaszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 46 minut temu, mantis napisał(a): Kostki z nieprzypadkowego wyboru. Rakiety Constellation mniej znane do spróbowania, oby zaskoczyły pozytywnie. Lat temu, z młodocianym portfelem, na taki zestaw Festival to patrzyłem ze szklanymi oczami jak na coś nie do osiągnięcia. Wleciał też Achtung z małpią czaszką No rakietki z straganu do spróbowania dokładnie... A achtung w gratisie:) jeszcze dojdzie parę kostek równie dobrych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 ale fajny achtung. Widać że ma ten gruby lont prochowy, czyli jest to jedna z najstarszych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ładny stuff, przypomina stare dobre czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgadzam się, że piro powinno łączyć ale cena niestety w tym przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Trochę zabytków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 o k*rwa, ale zazdro achtungów tripla i jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 13 minut temu, PiroMan25 napisał(a): o k*rwa, ale zazdro achtungów tripla i jorge Udało się trafić nwp w końcu szkoda tylko że ceny inne niż na opakowaniach ale mimo to jestem mega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Achtungi od Jorge, aż zapomniałem, że takie w ogóle takie istniały. Tam chyba oficjalnie wpisali importera "Fenix" na tyle pudełka, ale i tak Jorge to sprzedawał z resztą swojego towaru. Mega Jumbo i Big Jumbo stare odpustowe kosiary, w sensie, że wydłubywały trochę trawy po odpaleniu na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Kurła sprzedaj pan paczkę FP4 :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 24 minuty temu, Mroczny napisał(a): Kurła sprzedaj pan paczkę FP4 :DD Kupiłem pod siebie nie na sprzedaż ale mogę ogarnąć jeszcze jak co..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Kolejne paczki dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Jokery czerwone, czyli to będzie R4032 "dwójka" hukowa za pewne. Ze znanych mi rzeczy wjechała amerykańska seria, pozycja "Fireworks" i te słynne Sharki. Wersji Dum Buma nie odgadnę, ale jeśli 5.5 g, to szacunek, że udało się złowić. Triplex wypuścił jakąś młodzieżową serię. Tu "Szot", ale mają też "Bez spiny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1992 4 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 2 godziny temu, mantis napisał(a): Jokery czerwone, czyli to będzie R4032 "dwójka" hukowa za pewne. Ze znanych mi rzeczy wjechała amerykańska seria, pozycja "Fireworks" i te słynne Sharki. Wersji Dum Buma nie odgadnę, ale jeśli 5.5 g, to szacunek, że udało się złowić. Triplex wypuścił jakąś młodzieżową serię. Tu "Szot", ale mają też "Bez spiny". Dokładnie Joker2 hukowe i dum bum p6a11 (5,5g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi