Papa striX 8 Opublikowano 20 Listopada 2022 Witam tak jak w tytule poszukuje wyrzutni z efektem podobnym do Tropic TB142 lub Bombard JW901 Jeśli ktoś z szanownych forumowiczów kojarzy taka kostkę lub wyrzutni kątowa proszę o nazwę lub kod. Będzie niesamowicie wdzięczny za pomoc. Cytuj
0 Grvby 150 Opublikowano 20 Listopada 2022 Cześć, nie wiem czy akurat będą Ci pasować ale myślę że możesz zobaczyć: TB33, JW4081, P7576, JW2880,TB131 i jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę Cytuj
0 Papa striX 8 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 8 minutes ago, Moloch said: Mam TB142 jak chcesz mogę Ci odsprzedać Masz 3 sztuki ? Jaka cena? Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 20 Listopada 2022 Mam 3 sztuki myślę że za 40 zł mogę Ci dać plus kw. Za tyle w sumie kupowałem Cytuj
0 Papa striX 8 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 Just now, Moloch said: Mam 3 sztuki myślę że za 40 zł mogę Ci dać plus kw. Za tyle w sumie kupowałem I super wezmę , masz jeszcze coś na sprzedaż ? Może wezmę więcej Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 20 Listopada 2022 W zasadzie nie zajmuję się sprzedażą a co by Cię interesowało? Cytuj
0 Papa striX 8 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 1 minute ago, Moloch said: W zasadzie nie zajmuję się sprzedażą a co by Cię interesowało? Wyślij mi czy tu czy prywatnie kody i ceny , oblukam sobie po filmikach efekty i napisze , też nie szukam tego na handel tylko robię pokaz sylwestrowy dla dzieciaków z ośrodka zakupilem sobie chiński system odpalania radiowego dla bezpieczeństwa i zbieram raczej interesują mnie kostki, a że i tak już wezmę te 3 od ciebie to na logikę ekonomiczniej będzie wszystko w jedną pakę wsadzić Cytuj
0 Papa striX 8 Autor Opublikowano 20 Listopada 2022 32 minutes ago, Moloch said: Wysłałem na chacie wiadomość prywatną do Ciebie. odpisałem Cytuj
Pytanie
Papa striX 8
Witam tak jak w tytule poszukuje wyrzutni z efektem podobnym do
Tropic TB142 lub Bombard JW901
Jeśli ktoś z szanownych forumowiczów kojarzy taka kostkę lub wyrzutni kątowa proszę o nazwę lub kod. Będzie niesamowicie wdzięczny za pomoc.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi