Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! 

Zapraszamy wszystkich Piromaniaków na zakupy w sklepie www.odpalaj.pl na start lecimy z grubą promocja BLACK WEEK do -40% na asortyment sklepowy ?

Promocja będzie aktywna do najbliższej niedzieli 00:00

Jeśli macie pytania bądź jakieś sugestie zapraszamy do kontaktu tu lub na fanpage! Fajnie jeśli podzielicie się z nami zdjęciem paczek! 

www.odpalaj.pl

Życzymy Wszystkim Odpalonych zakupów! 

908b86bbcf18bfbd3fae53d52c00160668a9b46f_slider.jpg

Opublikowano (edytowane)
Obsługa odpalaj sklepu, z chęcią udzieli wszelkich porad na temat fajerwerków, materiałów pirotechnicznych, a także innych produktów w naszej ofercie.

Telefon: +48 731 773 773

Obsługa sklepu: sklep@odpalaj.pl

Sprzedaż hurtowa: hurt@odpalaj.pl

Oferujemy następujące formy i koszty:

1 - Kurier - 9,49 zł
2 - Paczkomat - 9,49 zł

Darmowa dostawa od 200 zł

Edytowane przez Odpalaj.pl
  • Thanks 1
Opublikowano

Jedna kostka zamówiona żeby sprawdzić jak wam wysyłka pójdzie ?

• Thanks 1
Opublikowano

Dzisiaj odebrałem zamówienie ładnie wszystko zapakowane ?

• Thanks 1
Opublikowano

Jak zamawiałes przelewem czy pobranie i ile czekałeś na paczke ?

Opublikowano

Polecam w 100% 

Paczka zamówiona za ponad 1k, wszystko w porządku i nawet na drugi dzień dotarła?

• Thanks 1
Opublikowano

Też polecam! Paczka w ten sam dzień wysłana i następnego dnia u mnie.

• Thanks 1
Opublikowano

Zamawiałem kilka razy, płatność z góry i jak najbardziej mogę polecić. Bardzo dobry kontakt, paczki zabezpieczone aż zanadto :) i w każdej znalazł się gratis. Jak na razie złego słowa nie mogę powiedzieć. Oby ten poziom utrzymał się jak najdłużej.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Cieszymy się widząc pozytywne komentarze! Daje nam to dużego kopa do dalszej pracy! 

Robimy wszystko co w naszej mocy aby uzupełnić stany magazynowe. Zaskoczyła nas Wasza aktywność w zamówieniach! 

Podzielcie się z nami fotkami paczek z Odpalaj!

FB_IMG_1669350526581.jpg

Opublikowano

Również polecam sklep, bardzo dobre rabaty oraz genialnie zapakowana paczka. Tylko przy moim zamówieniu ktoś się pomylił, gdyż chciałem zapłacić przy odbiorze a zamiast tego zamówienie zostało wysłane na paczkomat i musiałem zapłacić blikiem.

• Thanks 1
Opublikowano

Jakieś konkretne wyrzutnie polecanie z promocji ? tak do 150 -200 zł . Kilka sztuk 

Opublikowano

Również zrobiłem u nich zakupy, płatność przelewm z góry, szybka wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem. Mogę polecić ?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ostatnie godziny promocji na Black Week, zakupy można robić dziś do godziny 00:00 włącznie! 

Pozdrawiamy i życzymy udanych zakupów z Odpalaj.pl 

W dniu 25.11.2022 o 17:31, bart1399 napisał(a):

Jakieś konkretne wyrzutnie polecanie z promocji ? tak do 150 -200 zł . Kilka sztuk 

Największym Hitem sprzedaży okazał się Tower od Importera Gaoo. Wyrzutnia 20s o kalibrze 25mm i rabacie -40% zadowoli nawet najbardziej wymagających! Świetny stosunek ceny do jakości produktu! 

wyrzutnia-gaoo-tower-25mm.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Odpalaj.pl napisał(a):

Ostatnie godziny promocji na Black Week, zakupy można robić dziś do godziny 00:00 włącznie! 

Pozdrawiamy i życzymy udanych zakupów z Odpalaj.pl 

Największym Hitem sprzedaży okazał się Tower od Importera Gaoo. Wyrzutnia 20s o kalibrze 25mm i rabacie -40% zadowoli nawet najbardziej wymagających! Świetny stosunek ceny do jakości produktu! 

wyrzutnia-gaoo-tower-25mm.jpg

Miałem nic nie kupować ale skusiłem się na 2 mniejsze wyrzutnie i tego Towera

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Drodzy piromaniacy. ?

Dziękujemy za tegoroczne zakupy podczas trwania Black Week 2022 ?

Ostatnie zamówienia właśnie opuściły nasz magazyn.

To był dla nas bardzo pracowity Weekend, ale jesteśmy szczęśliwy, że zamówiliście z naszego sklepu i nam zaufaliście ?

FB_IMG_1669724667033.jpg

Opublikowano

Paczka z zamówieniem z okazji Black friday odebrana. Kontakt ze sprzedającym jak i samo pakowanie oraz czas realizacji bez zastrzeżeń.

Promka SZTOS

Wybór MEGA

Wlepki BOMBA

Polecam.

Jeśli ktoś jest zainteresowany rabatem. Zapraszam na priv.

• Like 1
Opublikowano

O w końcu normalny sklep w Łochowie z fajerwerkami, trzeba się wybrać i coś kupić :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Pakowanie pancerne.
Szybka wysyłka.
"Indywidualna" dedykacja oraz wlepki.
Dorzucono BON na następne zakupy -10% choć zamówienie nie było potężne, wręcz śmieszne przy obecnych cenach <100 zł.
Polecam, parafrazując reklamę jednego z banków - "wyższa kultura  handlu".

Edytowane przez mlodinho10
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Staramy się dbać o klientów. Już niebawem szykujemy dla Was miłą niespodziankę na mikołajki! Bądźcie czujni, obserwujcie nas, będzie warto! ?

Opublikowano

Złożyłem zamówienie na Black friday i ... się nie zawiodłem. Paczka dotarła ekspresowo i mega solidnie zapakowana. Polecam sklep?

• Like 1
Opublikowano

Również polecam, szybka dostawa, pakowanie w miarę ok, paczka mogłaby być owinięta streczem.

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, fibonacci napisał(a):

Również polecam, szybka dostawa, pakowanie w miarę ok, paczka mogłaby być owinięta streczem.

Weźmiemy sobie tą uwagę do serca! Dzięki ?️

Opublikowano

Witam, jakaś oferta specjalna na Mikołajki wleci? 

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już jutro startujemy z promocją -25% na cały asortyment Triplexa! Dziś dodaliśmy na stronę nowa petardę PowerFul BulDog albańska produkcja 2gramy klasa F3!

Zapraszamy na zakupy ?

PSX_20221214_115530.jpg