Pjetrek 27 Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) O kurcze, taka nowość, że nigdzie nie ma filmiku z tymi petardami, mam nadzieje, że triplex nie zawiedzie i faktycznie będzie moc 2g, a do tego cena promocyjna bardzo niska jak na dzisiejsze czasy. Jeśli faktycznie mocne to biore 10 paczek. Edytowane 14 Grudnia 2022 przez Pjetrek Cytuj
Odpalaj.pl 6 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2022 12 godzin temu, Pjetrek napisał(a): O kurcze, taka nowość, że nigdzie nie ma filmiku z tymi petardami, mam nadzieje, że triplex nie zawiedzie i faktycznie będzie moc 2g, a do tego cena promocyjna bardzo niska jak na dzisiejsze czasy. Jeśli faktycznie mocne to biore 10 paczek. Produkt ma taki sam symbol jak Big Bang, 2G Klaska, Pumy czy Hamery GTR Gaoo.. mamy nadzieję że pewien poziom został zachowany bo to kolejne klony z inną szatą graficzną. Start godzina 14:00, chcielibyśmy dodać że dzień 22 grudnia będzie ostatnim dniem zakupów internetowych. Po tym terminie wysyłka zostanie wyłączona. Pozdrawiamy zespół Odpalaj.pl 1 Cytuj
Tykrian 2 Opublikowano 15 Grudnia 2022 13 godzin temu, Pjetrek napisał(a): O kurcze, taka nowość, że nigdzie nie ma filmiku z tymi petardami, mam nadzieje, że triplex nie zawiedzie i faktycznie będzie moc 2g, a do tego cena promocyjna bardzo niska jak na dzisiejsze czasy. Jeśli faktycznie mocne to biore 10 paczek. Promka już działa. Są po 17,25 aktualnie także nic ino brać 1 Cytuj
Morbus 1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zamówiona paczka dotarła po 2 dniach. Do zamówienia otrzymałem gratis. Bardzo polecam sklep. Co do Powerful Bull dog to jest dokładnie to samo co Big Bang 2g. 1 Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Witam Zamówiłem właśnie co nieco. Zobaczymy, czy będzie tak jak piszecie. Pozdrawiam 1 Cytuj
Odpalaj.pl 6 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 Dziś ostatni dzień wysyłek! Kto jeszcze nie zrobił zakupów zapraszamy i już dziś dziękujemy za ten pierwszy sezon! Bądźcie gotowi na kolejny! Zespół Odpalaj.pl 1 Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Polecam, zamawiałem 2 razy - zawsze szybka wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka + gratis Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Ja również polecam, zrobiłem 2 zamówienia i wszystko jak należy, nawet przy niskiej kwocie 35zł wpadł mały gratis. Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Witam Paczka doszła. Wszystko w porządku. Nawet gratis był. Dziękuję i na pewno jeszcze nie raz zrobię tam zakupy. Pozdrawiam Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Rakiety szelkowe 2,5" od Hestii rozwaliły system poprostu jak się stoi nad rakietą która wubucha nie wiem na 100 m nad toba efekt jest jak szelka 6" nie spodzirwałem sie tak ogromnego efektu mega podkręcone rakiety od hestii dziekuje sklepowi za taki towar mam nadzieje ze niedługo ruszacie z wyprzedazami i ze bedziecie mieć spore ilości tych szelkowych rakiet tych większych i mniejszych pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku. Wysyłka w trybie natychmiastowym wręcz paczka na drugi dzień była u mnie i super gratisy w postaci wlepek i wielu petard miło z waszej strony. 1 Cytuj
Odpalaj.pl 6 Autor Opublikowano 13 Lutego 2023 Cześć Mały update informacyjny, do zakupów w sklepie www.odpalaj.pl dorzucamy mega skiety Odpalaj! PS: tak dostępne będą także po 14 lutego ale radzimy nie zwlekać z zakupem Dzieki naszemu partnerowi przy użyciu kodu smiechol.yt możecie wyrwać mały gratis petard! A sam kod upoważnia do rabatu -20% na towar nieprzeceniony. Pozdrawiamy Zespół Odpalaj 3 Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 16 Lutego 2023 Witam Kolejne zamówienie i mały zonk - brakuje jednej wyrzutni. Po zgłoszeniu wyrzutnia została wysłana. Dlatego z czystym sercem polecam zakupy w Odpalaj.pl. Pozdrawiam Cytuj
Odpalaj.pl 6 Autor Opublikowano 19 Lutego 2023 W dniu 16.02.2023 o 21:12, Koopacz napisał(a): Witam Kolejne zamówienie i mały zonk - brakuje jednej wyrzutni. Po zgłoszeniu wyrzutnia została wysłana. Dlatego z czystym sercem polecam zakupy w Odpalaj.pl. Pozdrawiam Przepraszamy za kłopot, ważne że udało się sytuacje wyprostować. Pozdrawiamy Zespół Odpalaj.pl Cytuj
Odpalaj.pl 6 Autor Opublikowano 14 Marca 2023 Zapraszamy na zakupową akcje promocyjną w sklepie www.odpalaj.pl 3 mega zestawy do wygrania w losowaniu! Więcej info w filmie promocyjnym https://youtu.be/8G9JhD8a750 Cytuj
Martino30 22 Opublikowano 24 Marca 2023 Kiedy bedzie dostawa single schoty od gaoo 50mm?? i fajnie jak byscie mieli pełna numeracje od 1 do 27 chyba i w wiekszej ilosci Cytuj
Grave 1 Opublikowano 25 Marca 2023 12 godzin temu, Martino30 napisał(a): Kiedy bedzie dostawa single schoty od gaoo 50mm?? i fajnie jak byscie mieli pełna numeracje od 1 do 27 chyba i w wiekszej ilosci Podpinam się. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 29 Marca 2023 Pierwszy raz zamawiałem z tego sklepu i wrażenia jak najbardziej pozytywne Expresowa wysyłka, paczka solidnie zapakowana i zabezpieczona . Duży + w postaci piankowego wypełniacza, dzięki któremu nic w paczce nie lata i solidnie trzyma się kupy . No i na koniec miłe zaskoczenie w postaci gratisu w postaci wlepy, zapalniczki i woreczka z petardami z Mojej strony Polecam Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Już 3 raz zamawiałem odkąd pojawili się na rynku. Paczka zapakowana bardzo dobrze, wysyłka ekspresowa. Fajny gratis mimo symbolicznej kwoty (100zł). Nic tylko polecać i zamawiać Jak tak dalej pójdzie to będą silną konkurencją dla reszty. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Wszystko git, rakiety przyszły w jednym kawałku Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez Grvby 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Polecam sklep paczka dobrze spakowana w dodatku znalazł się fajny upominek w (kopercie) :0 w postaci wysokiej jakości wlepki. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Również polecam ten sklep, bardzo dobrze spakowana paczka i czas wysyłki ekspresowy. Nawet się znalazł gratis w postaci wyrzutni. Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 26 Lipca 2023 Już piąte zamówienie od stycznia, wysyłka ekspresowa. Dobre gratisy i promocje. Na chwilę obecną jeden z najlepszych sklepów jak na moje potrzeby. Aż trudno w to uwierzyć, bo dopiero co się pojawili 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi