Piotrek007 79 Opublikowano 27 Listopada 2022 Taki mały początek zbierania. Zakupione w @PiroArt.eu Rok temu Funke mi się spodobało. To i w tym roku nie mogło zabraknac. Może się uda coś jeszcze dokupić do kolekcji. 1 Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 I kolejna skromna aktualizacja. W tym roku mniej. Ale strzelać będziemy. Jako gratis 2xpetardki:) Jeszcze coś z marketu wpadnie, jeżeli będzie coś godnego uwagi. Kusza rakieto szelki z kaufa. Ale zobaczymy... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Miałem to Strobo, powiem, że całkiem błyszczący i migocący efekt, dużo światła robi. Jakościowa kostka. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Super white strobe miałem kilka lat temu zrobiło wielkie Wowowo Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Super white strobe chyba jedna z nielicznych pozycji klaska która daje radę Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) I coś z marketu. A to dzięki żonie:), ze chciała zakupu w kaufie zrobić. A być w sklepie i nie kupić piro to wstyd. Troszkę rakiet do kolekcji. Edytowane 31 Grudnia 2022 przez Piotrek007 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Pomimo rozmiaru walą mocno. Po jednym smaku na spróbowanie widzę. Ktoś pisał, że Cyborg i Machine szczególnie mocne. Cytuj
Piotrek007 79 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 44 minuty temu, mantis napisał(a): Pomimo rozmiaru walą mocno. Po jednym smaku na spróbowanie widzę. Ktoś pisał, że Cyborg i Machine szczególnie mocne. Dla spróbowania. Co do rakiet to fanem nie jestem. Ale żeby była zabawa to i mieszanka być musi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi