Mroczny 163 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Ścianka funke wygląda zacnie, widzę też kilka mniejszych kosteczek, dreaming bardzo fajne 36sh z tripla :DD Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Samum klasyka gatunku, ciekawe czemu robi papa Zombie masz zeszłoroczne czy obecne ZNERFIONE BEZ WORECZKUF? Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 9 Grudnia 2022 3 paki zombiaków. Czyżby to nienaruszone zeszłoroczne? Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2022 9 godzin temu, PiroMan25 napisał(a): 3 paki zombiaków. Czyżby to nienaruszone zeszłoroczne? miałem pięć... dwie wystrzeliłem trzy zostały Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem Twojego stuffu. Co roku prezentujesz klasę jeśli chodzi o zakupy. Postawiłeś w tym roku na giganty z funke. Może to i najdroższy importer ale pokazuje siłę. Pozazdrościć tylko jakości . 1 Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 No o północy będzie ciekawie Jakieś pierdoły masz, czy nie rajcuje Cie to? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Na grubości co tu dużo się rozpisywać somsiady to jeden po drugim będa wychodzić na ganki i podziwiać będą jak lecą fajerwerki za tysiące xd kurła skąd były pieniążki na to??? Cytuj
k4n4li4 276 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Godzinę temu, Nowak napisał(a): No o północy będzie ciekawie Jakieś pierdoły masz, czy nie rajcuje Cie to? Wolę konkrety Godzinę temu, Kamil911 napisał(a): Na grubości co tu dużo się rozpisywać somsiady to jeden po drugim będa wychodzić na ganki i podziwiać będą jak lecą fajerwerki za tysiące xd kurła skąd były pieniążki na to??? Stary jest radnym PiS to i kasa była 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi