ZoZin 3 Opublikowano 30 Listopada 2022 Skromne zakupki z BF do Stuffu Dodatkowo pozostałości z tamtego roku widoczne na filmiku a niebawem coś z dyskontów 1 Cytuj
Papa striX 8 Opublikowano 30 Listopada 2022 18 minutes ago, ZoZin said: Skromne zakupki z BF do Stuffu Dodatkowo pozostałości z tamtego roku widoczne na filmiku a niebawem coś z dyskontów Poison i Star bardzo zacne kostki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Listopada 2022 Znajome poligrafie, widzę te fajerwerki również w stuffach u innych ludzi, czyli bazujesz na polecanych towarach. 1 Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 30 Listopada 2022 Godzinę temu, mantis napisał(a): Znajome poligrafie, widzę te fajerwerki również w stuffach u innych ludzi, czyli bazujesz na polecanych towarach. Tak , słyszałem że robią dobrą robotę w tej cenie więc zaryzykowałem Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 30 Listopada 2022 Całkiem fajny zestaw uzbierałeś. Trochę przypomina mi moje stare czasy, dużo rakiet, jakieś wyrzutnie na godzinę zero, petardy i artykuły do zabawy 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Rakietki na prawdę klasa skromny? Bogaty bardzo efektowy stuff jak na te czasy . 1 Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 14 godzin temu, Grvby napisał(a): Całkiem fajny zestaw uzbierałeś. Trochę przypomina mi moje stare czasy, dużo rakiet, jakieś wyrzutnie na godzinę zero, petardy i artykuły do zabawy ahhaha jak narazie od kilku lat to tak wygląda tyle że sukcesywnie lepsza jakość w porównaniu z poprzednimi latami myślę że następny rok to będzie kilkukrotna wartość tego co obecnie mam 9 godzin temu, endriu123457 napisał(a): Rakietki na prawdę klasa skromny? Bogaty bardzo efektowy stuff jak na te czasy . no może i racja patrząc na stuffy innych to mój czasami się chowa, ale wydatki na auto + kl. maturalna dają po kości xD 19 godzin temu, Papa striX napisał(a): Poison i Star bardzo zacne kostki Widziałem efekty robią robotę w swoim przedziale , ale zapewne jeszcze 2/3 kostki z marketów wpadną Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Bardzo fajny komplecik do zabawy sylwestrowej. Kilka dobrze znanych pozycji, Poison, Blast, Killer, Shell Rockets, Star. Widać, że kolega obeznany w dobrym towarze Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Elegancki stuff No jak PiS będzie rządził to na pewno wartość stuffu wzrośnie Cytuj
ZoZin 3 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2022 2 godziny temu, Moloch napisał(a): Bardzo fajny komplecik do zabawy sylwestrowej. Kilka dobrze znanych pozycji, Poison, Blast, Killer, Shell Rockets, Star. Widać, że kolega obeznany w dobrym towarze trochę siedzę w piro aczkolwiek wyjadaczem jeszcze nie jestem haha ale dzięki wielkie! wybierałem co jest najrozsądniejsze w tej cenie 24 minuty temu, k4n4li4 napisał(a): Elegancki stuff No jak PiS będzie rządził to na pewno wartość stuffu wzrośnie oby to się zmieniło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi