Wex 0 Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Witajcie. Mam pytanie, czy jak papier lub folia z góry wyrzutni jest zerwana to może się jej coś stać? Jak leży w pokoju, obok ściany przez np 1 miesiąc. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Wex Cytuj
Papa striX 8 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Spokojnie , wielu piromaniakow zrywa ten papier aby wyrzutnia wyschła więc na spokojnie nic się nie dzieje 1 Cytuj
Tykrian 2 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Dla świętego spokoju możesz wziąć folię stretch, nawet spożywczą i owinąć. Miałem kiedyś wyrzutnię do rozmontowania na single i kot zaintrygowany dużą ilością tekturowych rurek, uparcie próbował pakować w nie łapy. Stretch jak najbardziej się sprawdził. xD 1 Cytuj
Papa striX 8 Opublikowano 5 Grudnia 2022 4 minutes ago, Tykrian said: Dla świętego spokoju możesz wziąć folię stretch, nawet spożywczą i owinąć. Miałem kiedyś wyrzutnię do rozmontowania na single i kot zaintrygowany dużą ilością tekturowych rurek, uparcie próbował pakować w nie łapy. Stretch jak najbardziej się sprawdził. xD Jaki cel aby ją strechowac ? Lepiej niech oddycha niż trzyma wilgoć pod folią Cytuj
Wex 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) Dzięki za odpowiedź Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Wex Cytuj
Wex 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2022 53 minuty temu, Papa striX napisał(a): Spokojnie , wielu piromaniakow zrywa ten papier aby wyrzutnia wyschła więc na spokojnie nic się nie dzieje 51 minut temu, Tykrian napisał(a): Dla świętego spokoju możesz wziąć folię stretch, nawet spożywczą i owinąć. Miałem kiedyś wyrzutnię do rozmontowania na single i kot zaintrygowany dużą ilością tekturowych rurek, uparcie próbował pakować w nie łapy. Stretch jak najbardziej się sprawdził. xD A mam jeszcze jedno pytanie, a jak zerwana jest folia na dole. Bo w jednej wyrzutni musiałem zerwać bo coś grzechoczało i chciałem się upewnić że to nie był proch i całe szczęście nie. Wiem że głupio się pytam ale chcę mieć pewność. Cytuj
Papa striX 8 Opublikowano 5 Grudnia 2022 36 minutes ago, Wex said: A mam jeszcze jedno pytanie, a jak zerwana jest folia na dole. Bo w jednej wyrzutni musiałem zerwać bo coś grzechoczało i chciałem się upewnić że to nie był proch i całe szczęście nie. Wiem że głupio się pytam ale chcę mieć pewność. Cyknij fotę upewnimy się, ale jeśli to nie proch tylko glinka to ok , wysypanie prochu ( mieszanki wznoszącej ) to problem jedynie Cytuj
Wex 0 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2022 11 minut temu, Papa striX napisał(a): Cyknij fotę upewnimy się, ale jeśli to nie proch tylko glinka to ok , wysypanie prochu ( mieszanki wznoszącej ) to problem jedynie Na 100% to nie był proch tylko glina a i tak nie mam na razie dostępu do tej wyrzutni. Chodziło mi o to czy jak folia jest zerwana na dole wyrzutni to czy nie owinąć jakimś sctretchem czy tak zostawić poprostu Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 5 Grudnia 2022 2 godziny temu, Wex napisał(a): Witajcie. Mam pytanie, czy jak papier lub folia z góry wyrzutni jest zerwana to może się jej coś stać? Jak leży w pokoju, obok ściany przez np 1 miesiąc. Nic się nie stanie. 29 minut temu, Wex napisał(a): Na 100% to nie był proch tylko glina a i tak nie mam na razie dostępu do tej wyrzutni. Chodziło mi o to czy jak folia jest zerwana na dole wyrzutni to czy nie owinąć jakimś sctretchem czy tak zostawić poprostu Na upartego nie musisz niczym owijać ale jak w dzień strzelania zdarzy się deszcz albo śniegu napada to jakaś szansa że zamoknie i nie wystrzeli jest. Ciachnij zwykłym streczem czy nawet taśmą klejąca przed strzelaniem i spokój. 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 5 Grudnia 2022 W domu warto podziurawić górny papier aby oddychała wyrzutnia. W dniu strzelania warto owinąć wyrzutnię sterczem aby nie mokła w razie W. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi