Hildemo 8 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Witam wszystkich jak co roku, wrzucam tegoroczną zbieraninę. Wszystkie paczki dotarły dopiero w grudniu stąd też od razu całość. Ceny kosmos, chciał by człowiek więcej.. ale trzeba się cieszyć że mimo wszystko jeszcze można było sobie trochę pozwolić Oby kolejny rok był lepszy ! 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Jest dobrze, ja też skormniej w tym roku. Smok stary czy nowy?? Bo te nowe mają pozmieniane efekty 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 13 Grudnia 2022 No Limits w ilości dwie sztuki, akurat często spotykana rzecz, że ktoś bierze dwie, a nie jedną. Z popularnych kostek w tym roku: Poisony. Oby Killery pykły w tym roku z mocą. 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Spora ilość wyrzutni, mniejsze średnie większe i Gladiator Jest trochę artykułów do zabawy przed 24 i fajne rakiety, killery chyba zwycięzca kategorii Cena/Jakość w tym sezonie. System do odpalania mam podobny 1 Cytuj
Hildemo 8 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2022 6 godzin temu, k4n4li4 napisał(a): Jest dobrze, ja też skormniej w tym roku. Smok stary czy nowy?? Bo te nowe mają pozmieniane efekty Smok niestety nowy...ale dorwany w bardzo atrakcyjnej cenie jak na te czasy może nie będzie tak tragiczny... No limits mam co roku dla mnie genialny cracling uwielbiam je z rakietami problem w tym roku nie wiedziałem co wybrać a czymś się fajnie pobawić, system z tamtego roku nie ma raczej do czego go w tym roku użyć no ale jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi