Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 17 rok na forumfajerwerki i pasja do piro wciąż ta sama Choć lata mijają to tradycji musi stać się zadość, więc na sylwka wpadł kolejny stuff. Rekordowo duże już pewnie za mną, ale póki co nie zamierzam całkowicie odpuszczać. W tym roku ceny poszybowały ostro w górę, więc postawiłem na mniejszy kaliber. Kostkę 30mm mam tylko jedną, a reszta to 28-20mm (i mniejsze ale to jeden gratis i gwizdżące komety z Thora). Jestem mega ciekawy 100-strzałowej kątówki 25mm Push It To The Limit jak wypadnie. To jeszcze nie koniec zakupów Czekam na dwie paczki plus może coś ciekawe zaoferują markety. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Bartosz jak zawsze z klasą i jak zawsze ciekawie wybrane kosteczki, no ale 2/10 bo nie ma rakiet xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ciekawy stuff i zróżnicowany jak co roku aczkolwiek jedna 30 mm to na mój gust za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Znalazło się parę kostek kostek znajomych i parę mniej znanych, ale tradycyjnie nie rozdrabniasz się na pikolaki, tylko masz zawsze konkret. Jorge już chyba miało coś o kształt Thora, ale bez gwizdów, tylko efekt kolorowych komet. Znalazły się też fontanny No Limits od Piromax, też mam w tym roku dwie sztuki tego cudeńka. Rozwalają mnie te poligrafie od Gaoo. Dinozaur z "Music is my Life" i pokazany szkielet, albo dino w kabriolecie Taxi New York - "The best taxi in New York". Randomowe dość mocno. Jakby ktoś rzucił kością co ustawić w etykiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Bartosz jak co roku kozak, świetnie dobrane wyrzutnie (w moim guście xD ). Jestem ciekaw kostek od Gaoo, Star i Posion zrobią na pewno robotę. Mam nadzieję, że będziesz nagrywał? Ogólnie 7/ 10 bo nie ma moździerza Mistrzowie Ognia z Biedronki i Kobry od Śmieszka z Lidla (pozdro dla pamiętających). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 W dniu 13.12.2022 o 15:07, k4n4li4 napisał(a): Ciekawy stuff i zróżnicowany jak co roku aczkolwiek jedna 30 mm to na mój gust za mało Też żałuję, że tylko jedna 30. Ale ceny w tym roku zrobiły swoje. Z drugiej strony uważam, że mniejszy kaliber też potrafi zrobić robotę. Teraz 25 mm są tak dobrze dopakowane, że nie ma dużej różnicy czy 30 czy 25 mm, natomiast w cenie jest znaczna. 3 godziny temu, ponczo12496 napisał(a): Bartosz jak co roku kozak, świetnie dobrane wyrzutnie (w moim guście xD ). Jestem ciekaw kostek od Gaoo, Star i Posion zrobią na pewno robotę. Mam nadzieję, że będziesz nagrywał? Ogólnie 7/ 10 bo nie ma moździerza Mistrzowie Ognia z Biedronki i Kobry od Śmieszka z Lidla (pozdro dla pamiętających). Dzięki Będzie nagrywane jak zawsze. Z Biedry brakuje jeszcze Arctic, Hot i Sfinxa a z Lidla Monstrum od Śmieszka Tymczasem mała aktualizacja stuffu. Kolejne kostki 25 mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Witam Z powyższego zdjęcia tylko Fire Throne miałem okazję odpalać. Bardzo fajna kostka. efekty długo utrzymują się na niebie. Nie mogę wypowiedzieć się w stosunku do pozostałych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) Jeszcze jedna mała aktualizacja stuffu - zamówienie z PiroArt. Na tym (chyba) zakończyłem zamówienia ze sklepów internetowych ale pewnie wpadną jeszcze kostki z marketów. Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArbTree 67 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Jak co roku trzymasz klase, same kostki bez pierdół . Szkoda że w większości 25mm ale i tak efekty bedą zróznicowane ... już wiem kto mi ostatniego dubaja zawinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirowariat 13 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Jest dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 No i koniec pirotechnicznych zakupów na ten rok. Stuff, mimo dużej podwyżki cen, myślę że udało się skompletować przyzwoity. Może nie ma wielu potężnych kostek 30 mm jak to bywało w poprzednich latach, ale cieszę się z tego co mam. Jest kilka konkretów ale są też januszowe kostki z Biedry więc dla każdego coś miłego. Plan jest taki, aby na godzinę 00 strzelić mini pokazik z fontann, stroboskopów, wyrzutni z Hestii, z Maxsema i Surexa oraz kątówki Grey Puppy, a później tradycyjnie pojedyncze odpalanie i podziwianie poszczególnych kostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Bardzo dobry plan No niestety, ceny sprawiły, że trzeba było zejść z wyrzutni 30mm Koniecznie nagrywaj! Edytowane 30 Grudnia 2022 przez ponczo12496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Jak co roku ciekawy i zróznicowany stuff. Teraz w sklepach dużo maxsema sie pokazało przez sankcje to można testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Uzależnienie Nie mogłem się powstrzymać, ponieważ w sklepach Topaz jest promka -50% na wszystkie fajerwerki. Po przecenie ceny spoko jak na tegoroczne warunki. W dodatku chyba jako jedyna sieć mają w ofercie Maxsema. Be Faster 15 zł Silver Strobe 36,50 zł Star Light 35 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 A Bartosz nie zwalnia Bezpiecznej zabawy życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi