Sevento 16 Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Witajcie! Tradycję trzeba dochować Niestety, trzeci już rok to będzie skromny pokaz z takiego względu, że mam inne, przyziemne wydatki Być może będzie to mój ostatni pokaz. W przyszłym roku planuję wyprowadzkę do mieszkania i nie będę się bawił w łączenie całości. Ale tradycję strzelania podtrzymam i będę odpalał pojedynczo, może ze dwie-trzy połączę ze sobą i tak ze 3-4 pakiety. A może jednak pokaz przed domem rodzinnym tak jak zawsze? Zobaczymy. Komentarze mile widziane! PS. Mam jeszcze całą paczkę rzymskich ogni (T6237), paczkę rakiet JR04, trochę emiterów, jakiś duży wulkan i trzy garści małych petardek. Wszystko z ostatnich lat. Pewnie jeszcze rakiety dokupię, bo lubię je puszczać Zakupy na PiroArt, jak co roku Edytowane 17 Grudnia 2022 przez Sevento 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Wcale nie tak skromnie patrząc na obecną sytuację na rynku piro Jestem bardzo ciekawy jak wypadnie Poison, liczę na to że będzie taki jak na filmach, ta kometa może być tłusta 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Fajne pro kątóweczki sobie powybierałeś. Znalazł się Absynt z zakręconym efektem, popularny w tym roku Poison i jakiś grubszy kaliber w postacie Blitza. Dziać się będzie 1 Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jak na te czasy i te ceny to nie tak skromnie absynt dobrze gwiżdże jak sie stoi 10m obok, vis kolorowy, poison na filmach robi robote > jestem ciekaw jak wypadnie ta 7575 od komety czy efekty tak samo dowalone jak 639 z triplexa . 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nieważna jest ilość, czy skromnie lub nie, najważniejsza jest zabawa a tu widzę, że będzie co robić Najbardziej mnie chyba rozwaliła ta taksówka z gaoo, będzie dobry kurs xD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi