Semic 18 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Większość petard jest na nwp, duże cyrkoblitze na nwp, fontanna crackling 35 gramowa. Mając taki stuff czuje się jak bym się cofnął 15 lat wstecz i strzelanie z olbrzymich petard tak jak kiedyś. Olbrzymia petarda Mega Jumbo jest na nwp, Stare petardy Triplex Achtung TXP001 są na nwp z 2008r. Stare duże Cyrkoblitze na nwp. Hukowe piłki na nwp. La bomby z przed 10 lat Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Fajna kolekcja klasyków, aż się łezka w oku kręci z sentymentu. Zastanawia mnie jak wypadną Titan Crackersy z Piromaxa na tle innych petard, bo mam w tym roku trzy paczki. Mam też Cracling Fountain od Jorge, które długo się palą. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Te jedne signalosy to nie jest podróba ? widać tam dwa różne korupusy. Cytuj
Semic 18 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 Tak z lewej strony podróba z 2016r., po środku claun z 2018r. a z prawej strony gruby oryginał z 2016r. 1 Cytuj
Homer 9 Opublikowano 22 Grudnia 2022 To ciekawe ,że robili już podróby kiedy były dostępne za niewygórowaną cenę oryginalne. Cytuj
Semic 18 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 nie mam pojęcia, może to było z innej fabryki na rynek niemiecki czy europejski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi