Smoke9123 0 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Witam przez ostanie lata niewstawiałem żadnego stuffu będzie to prawdopodobnie ostani mój stuff wiekszej ilości. Zakupy robione w sklepach internetowych oraz pozostałości z poprzednich lat, market dino oraz odpusty. Myślę że wpadnie jeszcze helix lub show z dino (która lepsza?) oraz 2x19sh 30mm z biedronki. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Nazbierało się trochę tego kolekcjonerstwa. Petard i kostek co niemiara. Achtungi! Z przyczyn przeciwpożarowych takiego łańcuszka na choince w domu bym nie zawiesił, ale coś trzeba byłoby znaleźć, aby odpalić karabinek w powietrzu, to wtedy rzeczy po kolei od palącego się lontu odpadają i bez kolizji z innymi petardami wybuchają na ziemi. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Jest dużo zabawy głównie huku jak widać Z Dino jak dla mnie to jedyna warta uwagi to immortal ale cena w tym roku jest chora Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi