wiktorbrygier 2 Opublikowano 24 Grudnia 2022 (edytowane) Witam . Panowie jestem z wami hmm z 15 lat ? Jak nie lepiej . Niestety zapomniałem hasła do poprzedniego konta .. . W tym roku skromnie , gdyż w przyszłym roku ślub, wesele . . Trzeba oszczędzać. Takie coś sobie złożyłem. Wesołych Świąt. IMG] Edytowane 24 Grudnia 2022 przez wiktorbrygier Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Killery zadomowiły się w stuffie, jak na swój rozmiar mają moc, będę w tym roku testował. Finał widzę z Helixem od Piromaxa. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Spoko stuff helixa jeszcze nie miałem okazji zobaczyć ale na filmach wygląda ok Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Jeszcze masz czas się wycofać ze ślubu Całkiem solidny stuff. Dość skromny, ale przemyślany. Trochę brzdąców, trochę czegoś większego, trzy solidne rakiety, kilka małych wyrzutni 20 mm i Helix na deser Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Stufiik bardzo dobry, u mnie też ślub za pasem 7 stycznia, ja również pozostałem wierny tradycji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi