laciatabestia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 27 Grudnia 2022 przez laciatabestia Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Widzę w zestawie rozpryskowego rzymiana M98 - nie pierwszy i nie ostatni raz mam tą strzelającą pochodnie w swoim tegorocznym zestawie. Cytuj
laciatabestia 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2022 Pierwszy raz będę go odpalać, zobaczymy co pokarze . Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Trzeba pochwalić kolekcję, bo jest dużo wszystkiego i wyraźnie oddzielony finał w postaci Gladiatora, który jest - choć chciałoby się napisać "wisienką na torcie" - to tutaj trzeba napisać: "tortem na wiśniach". Trafiłeś Blasty z czarnym czubkiem, nie wiem dlaczego mam z czerwonym. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Fajny stuffik, będzie zabawy planujesz coś jeszcze dokupić ? Przydała by się jakaś większa kostka albo 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi