LucazFires 11 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Siema. Miałem nie wstawiać zdjęcia swojego stuffu bo nawet nie ma co bardzo pokazać no ale kupiłem coś symbolicznie. Jak więc mało to konkretnie i tak Fireball oraz Rakietoszelki od Argento no i to tyle. Można by było więcej ale jakoś rozum mi mówi że w tym roku tyle wystarczy. Ważne że dom już stoi, "za rok" wykańczanie no i ślub więc kolejna setka pójdzie. Rok nie był zbyt łaskawy. Trochę nieudanych biznesów ale ważne że więcej tych udanych. No i mam nadzieję że następny będzie lepszy. Oblece jeszcze straganiarzy kupię parę petard i pójdę do lasu ponawalac bo potrzebny mi reset. Ode mnie jeszcze tylko tyle że nie patrzcie co inni mówią róbcie swoje bo odstręczaczy jest mnóstwo a każdy mocny tylko w gębie. Najlepszego no i pogoda aby dopisała a pieniądze... k**wa dziś są a jutro ich ni ma Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Pieniądze śa a jutro ich nie ma... dlatego ja kupiłem fajerwerki przynajmniej polecą w niebo tak jak lubię Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Spoko jesteś usprawiedliwiony priorytetami życiowymi, chociaż moim zdaniem nie musisz się usprawiedliwiać, bo wziąłeś coś na wiwat i to niemałego, bo max caliber pod amatorkę we własnej osobie. Powodzenia na nowych drogach życiowych! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi