ponczo12496 24 Opublikowano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Heja, ten rok jaki jest każdy widzi, ceny poszły w górę, na Świecie się dzieje. Dzieje się tez u mnie w życiu osobistym, 7 stycznia biorę ślub Kiedy zamawiałem piro na wyprzedażach w styczniu jeszcze nie wiedziałem, że za rok będę miał żonę Dobrze, że coś kupiłem po taniości. Bardzo mnie kusiło coś dokupić, nie chciałem wydawać pieniędzy na swoje zachcianki przed tak ważnym wydarzeniem na szczęście moja wspaniała przyszła żona namówiła mnie i coś tam dokupiłem W tym roku nie mam żadnych planów, raczej sylwester z Polsatem i moją jeszcze narzeczoną Klimatu 31 grudnia nie czuję, chyba się Panowie wypaliłem, ale walczę żeby zachować pasję i tradycje i przekazać ją dzieciom w przyszłości Edytowane 28 Grudnia 2022 przez ponczo12496 2 Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Bardzo przyjemny stuff Są drobiazgi i są większe kostki z niezłymi efektami. Space Line II na filmikach wygląda bardzo ładnie i oryginalnie, więc ciekawe jak wypadnie u Ciebie. Gratulacje z okazji nadchodzącego ślubu! Żona namawiająca do kupienia piro to skarb. Lepiej trafić nie mogłeś 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Szacunek ludzi pirotechnicy. Fajnie, że coś kupiłeś pomimo zaawansowanych planów ślubnych i że nie zapomniałeś zapostować na FF. Forumowicze takie gesty doceniają Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Space Line 2 super kosteczka. TB5 mają plastikowe zatyczki? Kurde to ja jednak mało wiem Cytuj
Tff 22 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Witamy Ponczo dobrze widzieć kolejne osoby ze starej ekipy Klimat może poczujesz w sylwestra jak zaczniesz odpalać lonty co do stuffu to jest czym postrzelać ciekawym o połnocy, przed też coś się znajdzie Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Super, że udało Ci się podtrzymać tradycję. Super stuff Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Jestem ciekaw jak JW818 wypadnie, na filmach wygląda fajnie. Tak jak TFF pisze, dobrze widzieć kogoś z fw.net udanej zabawy! 1 Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Nawet nie wiesz jak Cię rozumiem. Ja też tutaj od 13 lat, właśnie miałem wrzucać post ze swoim a tu patrzę twój, mówię wejdę zobaczę bo jednak po takim czasie kojarzy się nicki. Ja w tym roku też bez jakiegoś szału, niestety wszystko się zmienia. Powodzenia na nowej drodze. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi