mlodinho10 22 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jeśli pogoda dopisze pójdą większe kalibry, jeśli będzie syf jak przez ostatnie 3 lata - sama drobnica z góry. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Artystycznie poukładane Hard Rock kozak + Gigantica kozak + Proton fajna + Heavy metal sztos + Px-Pro 4 kozak + Axion super + Cytuj
LucazFires 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Kuźwa ale arsenał szkoda że nie mieszkam obok Ciebie Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Ja też od kilku dni obserwuje pogodę. Bo jak by padało to u mnie guzik z rozkładania wyrzutni na boisku i spinania całego stuffu w kombinację lontami i trytytkami - rok temu lonty mi zawilgły mimo że folią nakryłem cały zmontowany pokaz. I szczęście że ręcznie udało się odpalać kostkę za kostką. Wszystkie odpaliły. Obecnie samo układanie pokazu i podłączanie lontów do wyrzutni to około godziny mi zajmie. Wcześnie w bagażniku to zwiozę na miejsce strzelania nim jeszcze jakiegoś głębszego wypiję. Jak będzie padało to nawet nie zamierzam strzelać w ogóle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi