endriu123457 56 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zdjęcie całości niebawem ;D Oczywiście piro na pokaz który się nie odbył rok temu z powodu mega mgły nadal mam i czeka na.swoja ralizacje Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2022 W sumie to jest jakiś pomysł... schować piro i na następny rok jak znalazł a jak widzę galopujące ceny to jeszcze bardziej mnie kusi Cytuj
Pelson 4 Opublikowano 29 Grudnia 2022 2 godziny temu, k4n4li4 napisał(a): W sumie to jest jakiś pomysł... schować piro i na następny rok jak znalazł a jak widzę galopujące ceny to jeszcze bardziej mnie kusi Ja tak zrobiłem rok temu Zrobiłem duże zakupy i jakieś 40% stuffu wystrzelałem, a w tym roku delikatnie coś dokupiłem w miarę dobrej cenie... I znowu pewnie nie wystrzelam wszystkiego... A jaka radocha jak się przynosi paczkę z piwnicy po roku czasu patrząc na te ceny jakbym od kuriera przyjmował Cytuj
Tff 22 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Witam Pana Endria w tym roku skromniej, ale tradycja zostanie zachowana Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Wielkie stuffy już na forum nie wrócą. Nie w tych czasach kiedy 49tki 1,2 chodzą po 350zł.Do tej pory nie wierzę. Jeszcxe 2 lata temu bez promocji chodziły po 170-200zl Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 5 minut temu, damian7878 napisał(a): Wielkie stuffy już na forum nie wrócą. Nie w tych czasach kiedy 49tki 1,2 chodzą po 350zł.Do tej pory nie wierzę. Jeszcxe 2 lata temu bez promocji chodziły po 170-200zl Dokładnie troszkę szkoda wydawać tyle kasy za 30sek strzelania... jest to bardzo dużo... Mam już 26lat mieszkam z kobietą sami się utrzymujemy w ciągu roku jest bardzo dużo nie planowanych wydatków i tak piro odeszło na dalszy plan ale nie zapominam o nim na pewno na sylwestra 23/24 będę chciał odbić i zaprezentować lepszy stuff i nie kupować na ostatnią chwile Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Chodząc po sklepach sezonowych/straganach w celu polowania na jakieś zabytki których nie było, a widziało się JW408 za 400zł to się odechciało, przypominając sobie jednocześnie że kilka lat temu kupiło się ją za jakieś 150zł w normalnym sklepie. Ważne że masz cokolwiek Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zawsze to coś ale zaraz zaraz, przecież na początku roku zakładałeś temat a w nim sporo pozostałości po sylwestrze, pogoda posuła pokaz. Co z tamtym ? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 Dzisiejsze zakupy w Lidlu i Biedronce Fontanna Giewont 2 paczki rzymskich ogni po 2szt zaczyna mnie ogarniać mega klimat przy zakupach jak za dzieciaka ... To.kupowanie jest chyba lepsze jak samo strzelanie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zakup biedronkowy. Kostki z Hestii tegoroczne prezentują się całkiem miło na nagraniach, zobaczymy po sylwku jakie recenzje zbiorą. Fontanna Giewont w extra pudełku, na YouTube widzę tylko jedno video tej fontanny. Rzymiaki w sam raz do zabawy i wypełnienia czasu. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zdjęcie całości Dokupiłem wyrzutnie Grand, Scream CWComets To by było tyle na ten rok życzę miłego strzelania ! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi