Skocz do zawartości

[Nowak] Stuff 2022/2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema ? Przedstawiam Wam swój stuff na sylwestra. Z przyczyn losowych miałem mała przerwę od piro, przez chwilę myślałem że się wypalilem (strzelane od dobrych 18lat, początki to czasy podstawówki ?), ktoś coś zawsze miał gdy osobiście nic nie kupowałem, to się trochę postrzelalo. W końcu po 5 latach bez zakupów, postanowiłem że coś muszę kupić :D Czasy jakie mamy każdy wie, miejmy nadzieję że się polepszy. Niektórzy mogą mnie kojarzyć z forum które już nie istnieje, a byłem tam w sumie od początku :) Zestaw prezentuje się jak widać, na kilka pozycji się nie załapałem niestety. Planuje jeszcze do biedronki podskoczyć po 2-3 wyrzutnie, ale zobaczymy. Skromnie bo skromnie, ale coś wpaść musiało. Szczęśliwego Nowego roku i oby pogoda nam dopisała. 

c7e31c4ca594cadcgen.jpg

Edytowane przez Nowak
Opublikowano

stuff zacny

jak używasz google chrome to poprostu otwórz swój link ze zdjęciem i kliknij na nie i przytrzymaj a potem otwórz grafikę na nowej karcie i skopiuj link a potem wklej i ci samo obsadzi

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, k4n4li4 napisał(a):

stuff zacny

jak używasz google chrome to poprostu otwórz swój link ze zdjęciem i kliknij na nie i przytrzymaj a potem otwórz grafikę na nowej karcie i skopiuj link a potem wklej i ci samo obsadzi

Ogarnięte, dzięki :)

• Like 1
Opublikowano

Kilka mega fajnych pozycji!

Pirotechnika wchodzi w krew. Witamy spowrotem ??

• Like 1
Opublikowano

Siemka Nowak :D dobrze widzieć starą gwardię ! Stuff palce lizać :D

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Aktualizacja

98d6926fe36bf6fagen.jpg

Edytowane przez Nowak
Opublikowano

Też jestem ciekawy efektu Marsa :D Loveca w tamtym roku znajomy miał, bardzo ładna wyrzutnia, godna polecenia, także powinna Ci się również spodobać i Twojej widowni :D

• Like 1