Nowak 11 Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Siema Przedstawiam Wam swój stuff na sylwestra. Z przyczyn losowych miałem mała przerwę od piro, przez chwilę myślałem że się wypalilem (strzelane od dobrych 18lat, początki to czasy podstawówki ), ktoś coś zawsze miał gdy osobiście nic nie kupowałem, to się trochę postrzelalo. W końcu po 5 latach bez zakupów, postanowiłem że coś muszę kupić Czasy jakie mamy każdy wie, miejmy nadzieję że się polepszy. Niektórzy mogą mnie kojarzyć z forum które już nie istnieje, a byłem tam w sumie od początku Zestaw prezentuje się jak widać, na kilka pozycji się nie załapałem niestety. Planuje jeszcze do biedronki podskoczyć po 2-3 wyrzutnie, ale zobaczymy. Skromnie bo skromnie, ale coś wpaść musiało. Szczęśliwego Nowego roku i oby pogoda nam dopisała. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Nowak Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2022 stuff zacny jak używasz google chrome to poprostu otwórz swój link ze zdjęciem i kliknij na nie i przytrzymaj a potem otwórz grafikę na nowej karcie i skopiuj link a potem wklej i ci samo obsadzi 1 Cytuj
Nowak 11 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2022 3 minuty temu, k4n4li4 napisał(a): stuff zacny jak używasz google chrome to poprostu otwórz swój link ze zdjęciem i kliknij na nie i przytrzymaj a potem otwórz grafikę na nowej karcie i skopiuj link a potem wklej i ci samo obsadzi Ogarnięte, dzięki 1 Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Kilka mega fajnych pozycji! Pirotechnika wchodzi w krew. Witamy spowrotem 1 Cytuj
Tff 22 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Siemka Nowak dobrze widzieć starą gwardię ! Stuff palce lizać 1 Cytuj
Nowak 11 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Aktualizacja Edytowane 31 Grudnia 2022 przez Nowak Cytuj
Tff 22 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Też jestem ciekawy efektu Marsa Loveca w tamtym roku znajomy miał, bardzo ładna wyrzutnia, godna polecenia, także powinna Ci się również spodobać i Twojej widowni 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi