Waldzio19 2 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Witam tak jak w temacie proszę o doradzenie czy mogę taką wyrzutnię odpalić czy nie a jak tak to czymś jakoś zabezpieczyć ?? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zakładam, że to jest spód. Jeśli nic tam nie urwało oprócz kawałka tektury na spodzie, to nie powinno być problemu. Ta rura i tak powinna być zatkana gipsem od spodu. 1 Cytuj
0 Waldzio19 2 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Witam tak to jest spód. Ale problem w tym że jeszcze wyleciały jakieś ala trociny czy coś w tym stylu. Edytowane 31 Grudnia 2022 przez Waldzio19 Podwójna odp Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 31 Grudnia 2022 możesz zerwać papier w tym miejscu i zobaczyć jak gips jest to wszystko w porządku i zaklej spowrotem Cytuj
0 Waldzio19 2 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2022 DZIĘKI WIELKIE ZA POMOC !!! JEST GIPS ! Jeszcze raz dzięki za pomoc i to szybką. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Chłopaki z forum zawsze czujnik w sylwestra gdy trzeba udzielić pomocy ! Cytuj
0 Tewlezior 0 Opublikowano 2 Stycznia 2023 A powie mi ktoś co to za czarne kamyczki które czasem wylatują z takich wyrzutni? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Czarne kamyczki to inaczej lift który jest odpowiedzialny za wyrzut ładunku z rurki wyrzutni Cytuj
0 Tewlezior 0 Opublikowano 2 Stycznia 2023 4 godziny temu, Moloch napisał(a): Czarne kamyczki to proch Proch jest sypki. Te czarne kamyki wyglądają jak grubo zmielony węgiel. Z czego to konkretnie jest ? Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 2 Stycznia 2023 To jest proch. Jak endriu napisał to "lift charge" ładunek wyrzucający pocisk do góry. Cytuj
Pytanie
Waldzio19 2
Witam tak jak w temacie proszę o doradzenie czy mogę taką wyrzutnię odpalić czy nie a jak tak to czymś jakoś zabezpieczyć ?? Z góry dzięki za pomoc.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi