Grvby 150 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Symbol: CL4822A Nazwa: POISON Ilość strzałów: 25 Kaliber: 20mm NEC: 150g Klasa: F2 Moja opinia: Coś niesamowitego! Wyciska z 20mm chyba wszystko co się da, ciężko uwierzyć że to ma tylko 150g!!! Mega wyrzutnia jak na swoje gabaryty, bardzo pozytywne zaskoczenie. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Kosteczka jak na 20mm naprawdę robi dobrą robotę, dużo osób ją polecało ale nie spodziewałem się szczerze aż tak świetnego efektu jak na ten kaliber. Obowiązkowa pozycja w stuffach ! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Piękna kostka, na prawdę duże i piękne efekty. Polecam brać i się nie zastanawiać! Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Niewielka kostka, która w stuffach 2022 cieszyła się bardzo dużą popularnością. Odpaliłem Poison z siostrzaną Bloodsport, obydwie kostki 20mm i przyznam, że są rewelacyjne. W Poison na uwagę zasługuje piękny brokat w postaci złotego pyłu. Cytuj
pirofan345 4 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Chyba najlepsze 20mm obecnie, obowiązek w tym roku. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi