Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! 

Tak przywitaliśmy nowy rok. Dzięki za pomoc przy pokazie @mpiwowski @PuMeX @KamilTM 

oraz gościnie @Pjetrek

Pokaz udał się w 99% z małą przerwą...

ForumFajerwerki nigdy nie zginie! 

Zapraszam do komentowania :)

• Like 5
Opublikowano (edytowane)

No panowie?

Pierwsza klasa pokaz. Wy jak sie weźmiecie to nie ma "w"uja we wsi aby nie wyszlo. Piekny pokaz. Piekne \|/ crackingowe, a na koncu wisienka. Rozswieciliscie niebo.

Edytowane przez Piotrek007
Opublikowano (edytowane)

Dobrze waliło, na żywo zrobiło wrażenie, finał uradował mnie najbardziej, szczególnie jak zaczęła walić kątowa setka od triplexa w układzie strzelania typu "z",   fajne było również to, że mogłem zobaczyć na żywo kilka wyrzutni które sam chciałem kupić, ale budżet nie pozwolił, np. the first od tripla, wzory i brokat pastel od funke.

Pozdro dla Krystiana i reszty fachowców którzy ogarnęli tak profesjonalny pokaz :D

Edytowane przez Pjetrek
Opublikowano

Co tu dużo pisać no był rozpierdol na filmiku tego nie czuć jak w real ???

Opublikowano

Jak co roku z głową i z planem. Przestronna strefa przed osiedlem pozwoliła rozmieścić szerokie sekcje wachlarzowe, jak również zgromadzić trochę widowni. Zmieściliście się w 4 minutach z bardzo spektakularnym performensem.

Opublikowano

No Panowie... ogladając ten pokaz czułem się jakbym był na jakimś festiwalu :) aż zazdroszczę publiczności, że mogła to podziwiać na żywo :D Poezja !!

Opublikowano

Jak zawsze mistrzostwo świata. Szkoda, że nie mogłem być 1 stycznia w Bdg. 

Opublikowano

Dzięki Panowie za miłe słowa! 

• Like 1