Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka wszystkim w nowym roku :) w tym temacie chciałbym wam zaprezentować 2 mini pokazy które poskładałem na sylwestrową noc . Film Całościowy jest w temacie ze stuffem ;)
Miłego oglądania :)

Opublikowano

To wszystko na loncie?

Fajnie wyszło :)

Opublikowano
5 godzin temu, Moloch napisał(a):

To wszystko na loncie?

Tak :) ilekroć myślę o zakupie systemu, tak dochodzę do wniosku ze na ten 1 raz sie nie opłaca i w tej cenie mam kilka konkretnych rzeczy... no i robi się wszystko na loncie :D 

Opublikowano

Jeden i drugi pokaz leciał płynnie bez przerwy.

Co tam odpaliłeś na końcu pokazu północnego, gdzie uderzyła salwa tytanowa?

Opublikowano

Dum Bum 25 strzałów 30mm :) 

Opublikowano

System jest potrzebny moim zdaniem gdy chcesz zrobić pokaz na kilku strefach. Tak jak to Kruch z Mpi robi. Tak to nieźle Ci wychodzi jak wszystko na loncie ?

Opublikowano

A no to wiadomo, jak 1 strefa i niebyt skomplikowany układ czyli fontanny + paleta/2/3 kostek jak rok temu to sb można . Ja bym to kupił tyko ja z doświadczenia wiem jak sylwestry wyglądają . Kupuje tylko ja . Reszta znajomych na ostatnią chwile coś w markecie i pokazy czy jak to inaczej nazwać co robie są z mojego " towaru '' . A przy dzisiejszych cenach trzeba by się mocno zastanowić w co pójść . Czy kupić system i bieda sylwester, czy nie . Żeby była zgrana ekipa od początku do końca to co innego, wtedy można szaleć :D A jak z własnej kieszeni wykładasz np 2/3k i ktoś ci po wszystkim pier**li że mało, mogłeś coś większego zrobić to wiesz ;)

Opublikowano

Czy dobrze widze? To sa kostki od argento i funke? 

Opublikowano (edytowane)

Nie, głównie Jorge, Piromax i Triplex, 1 kostka Posion z SR pyro i 1 dum bum z klaska

Edytowane przez ArbTree
Opublikowano
2 godziny temu, Moloch napisał(a):

Tak to nieźle Ci wychodzi jak wszystko na loncie ?

Parę lat wstecz zacząłem łączyć, pierw coś małego, potem większego . Tu masz 2 "pokazy" na 24 2018 i 2021 gdzie szczerze nie myślałem ze tak dobrze pójdzie . Bo jednak przy łączeniu zawsze jest ta niepewność, czy dobrze wymierzone .