ArbTree 67 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Hejka wszystkim w nowym roku w tym temacie chciałbym wam zaprezentować 2 mini pokazy które poskładałem na sylwestrową noc . Film Całościowy jest w temacie ze stuffem Miłego oglądania Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 5 godzin temu, Moloch napisał(a): To wszystko na loncie? Tak ilekroć myślę o zakupie systemu, tak dochodzę do wniosku ze na ten 1 raz sie nie opłaca i w tej cenie mam kilka konkretnych rzeczy... no i robi się wszystko na loncie Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Jeden i drugi pokaz leciał płynnie bez przerwy. Co tam odpaliłeś na końcu pokazu północnego, gdzie uderzyła salwa tytanowa? Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 3 Stycznia 2023 System jest potrzebny moim zdaniem gdy chcesz zrobić pokaz na kilku strefach. Tak jak to Kruch z Mpi robi. Tak to nieźle Ci wychodzi jak wszystko na loncie Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 A no to wiadomo, jak 1 strefa i niebyt skomplikowany układ czyli fontanny + paleta/2/3 kostek jak rok temu to sb można . Ja bym to kupił tyko ja z doświadczenia wiem jak sylwestry wyglądają . Kupuje tylko ja . Reszta znajomych na ostatnią chwile coś w markecie i pokazy czy jak to inaczej nazwać co robie są z mojego " towaru '' . A przy dzisiejszych cenach trzeba by się mocno zastanowić w co pójść . Czy kupić system i bieda sylwester, czy nie . Żeby była zgrana ekipa od początku do końca to co innego, wtedy można szaleć A jak z własnej kieszeni wykładasz np 2/3k i ktoś ci po wszystkim pier**li że mało, mogłeś coś większego zrobić to wiesz Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Nie, głównie Jorge, Piromax i Triplex, 1 kostka Posion z SR pyro i 1 dum bum z klaska Edytowane 3 Stycznia 2023 przez ArbTree Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2023 2 godziny temu, Moloch napisał(a): Tak to nieźle Ci wychodzi jak wszystko na loncie Parę lat wstecz zacząłem łączyć, pierw coś małego, potem większego . Tu masz 2 "pokazy" na 24 2018 i 2021 gdzie szczerze nie myślałem ze tak dobrze pójdzie . Bo jednak przy łączeniu zawsze jest ta niepewność, czy dobrze wymierzone . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi