Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Fajna wyrzutnia ale mam wrażenie, że ma za dobrą opinię, ten salut 50mm nie był taki mocny przynajmniej w mojej sztuce, odpalałem zaraz po tej funke gigante chrys 19sh 38mm i tam też są saluty w finale i moim zdaniem były mocniejsze, fajny był ten złoty efekt ale chyba w tej samej cenie jest kolos który jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Efekt na nagraniu wydaje się potężny, saluta z wiadomych względów ciężko ocenić, trzeba polegać na opiniach kolegów z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 2 Udostępnij Opublikowano 19 Października Chyba obecnie jedyna dostępna wyrzutnia 50mm z salutem. Półtora roku temu za około 3 stówki na promocji kupowałem. Salut nawet dobry robi wrażenie. Mocno napierdala tylko brakuje mi w niej finału jakiegoś dobrego. Taka 7/10 patrząc na jej dzisiejszą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi