PiroNeo 18 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Mam pytanie, zauważyłem coraz więcej jest tego na yt PL odpalajacych f4 i pytanie czy przy odpalaniu możemy śmiało wrzucać czy jest szansa że dobiora do naszej du.. ?? Gdy nie odzywamy się podczas nagrywania i nie uchwyca nas kamera Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 4 Stycznia 2023 A myślisz, że jak wrzucasz cokolwiek to jesteś anonimowy? xD Nawet ten temat co napisałeś to da się dojść do Ciebie i skąd był wysłany. Cytuj
0 Moloch 148 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Moim zdaniem to głupota jest, samemu kręcić na siebie bata i wrzucać do neta filmy odpalając F4. W necie nie jesteś anonimowy w żadnym wypadku. Niby jest darknet itp ale już nawet tam nie ma co liczyć na anonimowość Cytuj
0 KrychFire 109 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Jeden "jupiter" już miał wjazd na chatę smutnych panów. I co z tego wynikło? Prokuratur na głowie. Cytuj
0 wapster 0 Opublikowano 4 Stycznia 2023 A myślicie że ja niemam obowiązku udostępnienia danych? Jak przychodzą do mnie panowie z nakazem sądowym... Mam i udostępniam. A dlaczego w dziale bazar jest obowiązek meila i telefonu? Aby mieć mniej takich pism, aby sami mogli sobie poszukać. Cytuj
0 PiroNeo 18 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2023 No o to właśnie chodzi przez to bardzo mnie dziwi że jest coraz więcej odważnych. Tam nie będę wymieniał nazwy kanałów ale niektórzy już parę lat wrzucają f4 I nadal to robią jak słyszałem ile machony zaplacil do tego ile stresu, ciagania po sondach to nie jest tego wart. Cytuj
0 LudwiczekR 28 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jak to nie można odpalać F4? Ja w telefonie na aplikacji "Simulator of pyrotechnics 4" (wersje 1 do 3 również polecam) strzelam z szelek 12'' i nawet własny pokaz mogę stworzyć. Fajna zabawa i wciąga. I smutni faceci mogą mi naskakać A może przyjdzie nam kiedyś doczekać czasów że tylko wirtualny kontakt z fajerwerkami nam pozostanie Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 6 Stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 07:46, PiroNeo napisał(a): Mam pytanie, zauważyłem coraz więcej jest tego na yt PL odpalajacych f4 i pytanie czy przy odpalaniu możemy śmiało wrzucać czy jest szansa że dobiora do naszej du.. ?? Gdy nie odzywamy się podczas nagrywania i nie uchwyca nas kamera lachony myślał, że może i mu wjechali Cytuj
0 PiroNeo 18 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ja ale machony wstawiam je do wanny xD jakoś tego nie pokazywał chował itd A ci Pany robią to ofen nagrane Cytuj
Pytanie
PiroNeo 18
Mam pytanie, zauważyłem coraz więcej jest tego na yt PL odpalajacych f4 i pytanie czy przy odpalaniu możemy śmiało wrzucać czy jest szansa że dobiora do naszej du.. ?? Gdy nie odzywamy się podczas nagrywania i nie uchwyca nas kamera
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi