Właśnie wziąłem gazetkę z lidla i obok mojego typowanego do kupna zestawu pojawił się drugi, mianowicie Atomic Assault. I tu się rodzi mój problem. Który wziąć aby się móc pobawić wieczorkiem? Mała charakterystyka ( nie wiem czy prawdziwa, tak pisze obok):
-7 rakiet "Atomic Assault" efekty: czerwone perły przechodzące w srebrne choinki, złote choinki z cracklingiem, zielone choinki
I tu mam drugą prośbę. Czy mógł by mi ktoś pokazać filmik, lub opisać jak wyglądają mniej więcej te efekty? No i oczywiście proszę o rady co zakupić. Pozdrawiam
Pytanie
VooDoo 0
Właśnie wziąłem gazetkę z lidla i obok mojego typowanego do kupna zestawu pojawił się drugi, mianowicie Atomic Assault. I tu się rodzi mój problem. Który wziąć aby się móc pobawić wieczorkiem?
Mała charakterystyka ( nie wiem czy prawdziwa, tak pisze obok):
-10 rakiet "Detonator",
5 efektów: czerwone, złote, zielone, niebieskie srebrne peonie z cracklingiem.
-7 rakiet "Atomic Assault"
efekty: czerwone perły przechodzące w srebrne choinki, złote choinki z cracklingiem, zielone choinki
I tu mam drugą prośbę. Czy mógł by mi ktoś pokazać filmik, lub opisać jak wyglądają mniej więcej te efekty? No i oczywiście proszę o rady co zakupić. Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi