Kamil911 119 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Symbol - JW801 Nazwa - Albion Ilość strzałów - 36 Kaliber - 25mm Film - Piękna warta polecenia, brokatowa korona dość długo się utrzymywała efekty pięknie się nakładały do tego jeszcze lepszy tytanowy ogon ! Sztos Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Piękny jest ten Albion. Dla fanów złota i brokatu idealna pozycja. Jak na 25 mm to daje radę i to bardzo. I pomyśleć, że jeszcze 2 lata temu był w Netto za 79 zł Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Stycznia Co prawda wyrzutnia jak najbardziej dobra, efekt brokatu spory lecz nie jakiś ogromny. Myślałem że brokat będzie w stylu efektu jaki umieścił powyżej nasz kolega, był jednak standardowy. Cytuj
Nowak 11 Opublikowano 9 Stycznia Miałem rok produkcji 2023 i był bardziej podobny do kolegi @Moloch Chociaż mój był bardziej jakby ''bielszy'' to efekt rozmiarów, gęstość i rozłożenie bardzo podobne Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 10 Stycznia 11 godzin temu, Nowak napisał(a): Miałem rok produkcji 2023 i był bardziej podobny do kolegi @Moloch Chociaż mój był bardziej jakby ''bielszy'' to efekt rozmiarów, gęstość i rozłożenie bardzo podobne Kolor może się różnić trochę, bo każdy telefon/kamera nagra inaczej barwy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi