Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku wcześniej postanowiłem skorzystać z promocji ?Dotarła paczuszka ze sklepzpetardami.pl       Po kilku latach bez tego importera zawitało do mnie ponownie Jorge. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Pozdrawiam. 

IMG_20230111_153219_Easy-Resize.com.jpg

Opublikowano

Space linę wygląda obiecująco. Zastanawiam się, czy nie kupić. Killery miałem ostatnio, świetne rakiety jak na tą wielkość. Miałem jeszcze ta starszą lepszą partie, ale i tak zastanawiam się czy ich nie kupić, na promocję chyba po 40 zł są?

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, BumBumBang napisał(a):

Space linę wygląda obiecująco. Zastanawiam się, czy nie kupić. Killery miałem ostatnio, świetne rakiety jak na tą wielkość. Miałem jeszcze ta starszą lepszą partie, ale i tak zastanawiam się czy ich nie kupić, na promocję chyba po 40 zł są?

Dokładnie 40zł ? 

Opublikowano

Za 40 zł w promce Killery jak najbardziej opłacalne.

Na Space Line II sam będę w tym roku polował, bo miał dobre recki po sylwestrze.

Opublikowano

Space Line bardzo ładny efekt, powiedziałbym że taki Funkowy.

Wyrzutnia Ufo trzeszcząca palma zawsze mi się podobała, a tu dodatkowo jest trzeszcząca mina/ogon plus trochę gliteringu, fajne połączenie. Ciekawe jak wypada w porównaniu do 13 strzałowych kostek od Argento i Tropic, znając Jorge to pewnie kosteczka zacna.

Da Vinci Brokatowa Korona/Palma w najlepszym wydaniu! Zrobi robotę :)

Opublikowano

Witam

Poczytałem Wasze komentarze, obejrzałem filmiki i....kupiłem dwa Ufo i jedną Space Line II.

Urzekły mnie.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobry start stuffu, też kupiłem space line 2 który pokazuje, że jorge nadal trzyma poziom. Z takiej ilości kostek to juz można fajny pokaz zrobić.

Edytowane przez Pjetrek
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Druga i ostatnia aktualizacja ? Mam nadzieję, że Tb58 Storm of fire pokaże klasę jak nieosiągalny już Samum... 

IMG_20231229_163909.jpg