Mitaś 4 Opublikowano 11 Stycznia 2023 W tym roku wcześniej postanowiłem skorzystać z promocji Dotarła paczuszka ze sklepzpetardami.pl Po kilku latach bez tego importera zawitało do mnie ponownie Jorge. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Pozdrawiam. Cytuj
BumBumBang 5 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Space linę wygląda obiecująco. Zastanawiam się, czy nie kupić. Killery miałem ostatnio, świetne rakiety jak na tą wielkość. Miałem jeszcze ta starszą lepszą partie, ale i tak zastanawiam się czy ich nie kupić, na promocję chyba po 40 zł są? 1 Cytuj
Mitaś 4 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2023 6 minut temu, BumBumBang napisał(a): Space linę wygląda obiecująco. Zastanawiam się, czy nie kupić. Killery miałem ostatnio, świetne rakiety jak na tą wielkość. Miałem jeszcze ta starszą lepszą partie, ale i tak zastanawiam się czy ich nie kupić, na promocję chyba po 40 zł są? Dokładnie 40zł Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Za 40 zł w promce Killery jak najbardziej opłacalne. Na Space Line II sam będę w tym roku polował, bo miał dobre recki po sylwestrze. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Space Line bardzo ładny efekt, powiedziałbym że taki Funkowy. Wyrzutnia Ufo trzeszcząca palma zawsze mi się podobała, a tu dodatkowo jest trzeszcząca mina/ogon plus trochę gliteringu, fajne połączenie. Ciekawe jak wypada w porównaniu do 13 strzałowych kostek od Argento i Tropic, znając Jorge to pewnie kosteczka zacna. Da Vinci Brokatowa Korona/Palma w najlepszym wydaniu! Zrobi robotę Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Witam Poczytałem Wasze komentarze, obejrzałem filmiki i....kupiłem dwa Ufo i jedną Space Line II. Urzekły mnie. Pozdrawiam Cytuj
Pjetrek 27 Opublikowano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Bardzo dobry start stuffu, też kupiłem space line 2 który pokazuje, że jorge nadal trzyma poziom. Z takiej ilości kostek to juz można fajny pokaz zrobić. Edytowane 17 Stycznia 2023 przez Pjetrek Cytuj
Mitaś 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2023 Druga i ostatnia aktualizacja Mam nadzieję, że Tb58 Storm of fire pokaże klasę jak nieosiągalny już Samum... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi