Papa striX 8 Autor Opublikowano 4 Lutego 2023 Rozbijanie każdej wyrzutni na efekty żeby skleić wizualizację w Finale 3D Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Lutego 2023 Kolejny ciekawy piro program, z którego korzystasz. Zobaczymy na ile bogaty w efekty jest Finale 3D, ale myślę, że spokojnie pokryje większość efektów i fajnie odzwierciedli rzeczywistość Cytuj
Papa striX 8 Autor Opublikowano 4 Lutego 2023 30 minutes ago, mantis said: Kolejny ciekawy piro program, z którego korzystasz. Zobaczymy na ile bogaty w efekty jest Finale 3D, ale myślę, że spokojnie pokryje większość efektów i fajnie odzwierciedli rzeczywistość mam wersje pro, a efekty trzeba ręcznie tworzyć od 0 bo nie wspierają importerów naszych wiec wszystko trzeba ręcznie wklepywać, a najlepsze że opisy z opakowań maja się nijak do efektu na niebie :D:D Cytuj
Papa striX 8 Autor Opublikowano 6 Lutego 2023 Mamy poniedziałek i dotarła paczuszka Perełka bardzo ciężka do dostania JW80 TXB378 ECO-F-L25-3 BZ42S-3508 BZ50S-7008 BF25S-1015 Cytuj
Papa striX 8 Autor Opublikowano 8 Lutego 2023 Dotarła paka od Lem Cyklopik i Łubudu warte uwagi nowości Dodatkowo jeszcze jeden Hokus Pokus i komety Dafne zachęcam do sprawdzenia Hydry bardzo ciekawa kostka maleństwo na topie to gratisik Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 8 Lutego 2023 35 minut temu, Papa striX napisał(a): Dotarła paka od Lem Cyklopik i Łubudu warte uwagi nowości Dodatkowo jeszcze jeden Hokus Pokus i komety Dafne zachęcam do sprawdzenia Hydry bardzo ciekawa kostka maleństwo na topie to gratisik @Papa striX z grubej rury lecisz nie ma co tamto. Cyklop tez mnie kusił... ale ktoś mi go sprzątnął. Dlugo czekales na paczke? Cytuj
Papa striX 8 Autor Opublikowano 8 Lutego 2023 20 minutes ago, Piotrek007 said: @Papa striX z grubej rury lecisz nie ma co tamto. Cyklop tez mnie kusił... ale ktoś mi go sprzątnął. Dlugo czekales na paczke? Zamówiona w czwartek więc niecały tydzień Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 8 Lutego 2023 7 minut temu, Papa striX napisał(a): Zamówiona w czwartek więc niecały tydzień To spoko bo tez zamowilem u nich i ciezko idzie;) Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Lutego 2023 Same premium kochy wlatują wliczając serię Tropic Pro. Silent Night był ciężki do dorwania w drugiej połowie 2021 roku, a teraz jakby wrócił do łask. Ładny upload od Jorge, z czego większość to nowe pozycje w asortymencie tego importera. Hokus Pokus w ubiegłym roku testowałem, wachlarz z regularnymi odstępami między strzałami i wyrzucający komety na w miarę równą wysokość, to się prezentuje bardzo dostojnie na niebie. Głośność przedstawienia trochę większa niż w silentach, ale nie aż tak duża jak w klasycznych rozpryskach 20 mm. Exclusive Collection mała kostka, ale efektowna, jedna z lepszych baterii spośród tych małych, o ile strzela tak samo mocno jak dawniej. Intensywne srebrne ramiona z dużym naświetleniem. W przeszłości nie miała tej plastikowej podstawki. Cytuj
Papa striX 8 Autor Opublikowano 27 Lutego 2023 Zebrała się kolejna mała ilość wszystko kupowane prywatnie. JW816 naprawdę świetna kątówka. 2x CLE4821PL CBŚP CLE4033PL Crazy Clown Cowboy Rodeo PS10020-04 RKC200 chyba przedstawiać nie muszę JW4091, 30729 THOR i TXB271 dokupiłem 2 sztuki bo sprzedawca wycenił je super korzystnie. W dniu jutrzejszym cykne wam fotkę stufu przygotowanego na testy na YT. A będzie naprawdę grubo bo : Ponad 70 różnych fontann w tym wiele smaczków. Przeszło 40 rożnych single shotów. Test baterii Rzymskich 90-100-150-200 strzałowych różnych producentów. Oraz test flar i stroboskopów. Więc będzie ciekawie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi