Skocz do zawartości

[Papa striX] Polowanie 2023 czas zacząć ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozbijanie każdej wyrzutni na efekty żeby skleić wizualizację w Finale 3D

obraz-2023-02-04-103409107.png

Opublikowano

Kolejny ciekawy piro program, z którego korzystasz. Zobaczymy na ile bogaty w efekty jest Finale 3D, ale myślę, że spokojnie pokryje większość efektów i fajnie odzwierciedli rzeczywistość :)

Opublikowano
30 minutes ago, mantis said:

Kolejny ciekawy piro program, z którego korzystasz. Zobaczymy na ile bogaty w efekty jest Finale 3D, ale myślę, że spokojnie pokryje większość efektów i fajnie odzwierciedli rzeczywistość :)

mam wersje pro, a efekty trzeba ręcznie tworzyć od 0 bo nie wspierają importerów naszych wiec wszystko trzeba ręcznie wklepywać, a najlepsze że opisy z opakowań maja się nijak do efektu na niebie :D:D 

Opublikowano

Mamy poniedziałek i dotarła paczuszka :)

PXL-20230206-111048277-MP.jpg

Perełka bardzo ciężka do dostania JW80

TXB378

ECO-F-L25-3

BZ42S-3508

BZ50S-7008

BF25S-1015

Opublikowano

Dotarła paka od Lem

trashed-1678466249-PXL-20230208-16372242

Cyklopik i Łubudu warte uwagi nowości

Dodatkowo jeszcze jeden Hokus Pokus i komety Dafne 

zachęcam do sprawdzenia Hydry bardzo ciekawa kostka 

maleństwo na topie to gratisik

Opublikowano
35 minut temu, Papa striX napisał(a):

Dotarła paka od Lem

trashed-1678466249-PXL-20230208-16372242

Cyklopik i Łubudu warte uwagi nowości

Dodatkowo jeszcze jeden Hokus Pokus i komety Dafne 

zachęcam do sprawdzenia Hydry bardzo ciekawa kostka 

maleństwo na topie to gratisik

@Papa striX z grubej rury lecisz nie ma co tamto. Cyklop tez mnie kusił... ale ktoś mi go sprzątnął. Dlugo czekales na paczke?

Opublikowano
20 minutes ago, Piotrek007 said:

@Papa striX z grubej rury lecisz nie ma co tamto. Cyklop tez mnie kusił... ale ktoś mi go sprzątnął. Dlugo czekales na paczke?

Zamówiona w czwartek więc niecały tydzień 

Opublikowano
7 minut temu, Papa striX napisał(a):

Zamówiona w czwartek więc niecały tydzień 

To spoko bo tez zamowilem u nich i ciezko idzie;)

Opublikowano

Same premium kochy wlatują wliczając serię Tropic Pro. Silent Night był ciężki do dorwania w drugiej połowie 2021 roku, a teraz jakby wrócił do łask.

Ładny upload od Jorge, z czego większość to nowe pozycje w asortymencie tego importera. Hokus Pokus w ubiegłym roku testowałem, wachlarz z regularnymi odstępami między strzałami i wyrzucający komety na w miarę równą wysokość, to się prezentuje bardzo dostojnie na niebie. Głośność przedstawienia trochę większa niż w silentach, ale nie aż tak duża jak w klasycznych rozpryskach 20 mm. Exclusive Collection mała kostka, ale efektowna, jedna z lepszych baterii spośród tych małych, o ile strzela tak samo mocno jak dawniej. Intensywne srebrne ramiona z dużym naświetleniem. W przeszłości nie miała tej plastikowej podstawki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zebrała się kolejna mała ilość wszystko kupowane prywatnie.

PXL-20230227-105544728-MP.jpg

JW816 naprawdę świetna kątówka.

2x CLE4821PL CBŚP 

CLE4033PL Crazy Clown

Cowboy Rodeo PS10020-04

RKC200 chyba przedstawiać nie muszę

JW4091, 30729 THOR i TXB271 dokupiłem 2 sztuki bo sprzedawca wycenił je super korzystnie.

W dniu jutrzejszym cykne wam fotkę stufu przygotowanego na testy na YT.

A będzie naprawdę grubo bo :

Ponad 70 różnych fontann w tym wiele smaczków.

Przeszło 40 rożnych single shotów.

Test baterii Rzymskich 90-100-150-200 strzałowych różnych producentów. Oraz test flar i stroboskopów. Więc będzie ciekawie.

• mantis zmienił(a) tytuł na [Papa striX] Polowanie 2023 czas zacząć ;)