roza1460 3 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zaczynamy skromnie na dniach dojdzie mała paczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Czy mi się wydaje, czy mamy drugą różową na forum? Skromnie nie znaczy źle, żadnej wyrzutni z Twojego stuffu w życiu nie odpaliłem, więc dla mnie to niewiadoma. Ale oglądając filmy widać, że lubisz różnorodne efekty. Demon chyba zrobi robotę największą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Mała aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Mała aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek007 79 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Wcale nie taki mały. Jest czym postrzelać. Sam gruby kaliber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Dużo strzałów to fakt. Ale czemu taki mały kaliberek? Przydałaby się jakaś 1,2 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Mała aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Widać mix wyrzutni od różnych importerów, w tym wyrzutnie, których nie widać w stuffach u innych. Zdarza się, że eksperymentator trafi na żyłę złota, której nikt inny nie dostrzegł, po czym obwieści światu, że znalazł "kocura" - bardzo mocny fajerwerk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Na chwilę obecną tak się prezentuje,w drodze 2 wyrzutnie 100 sh danger hobby. Możliwe że w grudniu coś jeszcze zawita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Dużo nieoczywistych wyrzutni, widać nie boisz się zacierać szlaków, czasem warto wziąć coś zza rogu, a być może odkryje się jakiegoś kolejnego hiciora. Wyrzutnia reklamowana przez panów od programu "Danger Hobby". Jeśli reklamują ją swoim głównym brandem medialnym, to widocznie uważają ją za wartą poświęcenia, bez utraty swojego dobrego imienia. Co ciekawe ich firmowa kostka oparta jest na kalibrze 20 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Poproszę o całość. To będzie jeden z lepszych stuffów w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroNeo 18 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Danger właśnie zapalone dwie na raz mogą zrobić robotę, jedna dla mnie za wolna na ten kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 A ta wyrzutnia od Danger Hobby to nie jest to samo co CLE4128 Służba Bezpieczeństwa (Czy tam dawne CBŚP Machonego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 37 minut temu, Moloch napisał: A ta wyrzutnia od Danger Hobby to nie jest to samo co CLE4128 Służba Bezpieczeństwa (Czy tam dawne CBŚP Machonego)? Też moje pierwsze skojarzenie, gdy zobaczyłem setkę na dwudziestu milimetrach, bo jedna i druga wyrzutnia ma serie kolorowych efektów i serie cracklingu. CBŚP nie ma jednak gwizdów w finale, a Danger Hobby ma, więc jeśli nawet nie są to od deski do deski te same wyrzutnie, to na pewno przynajmniej podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, mantis napisał(a): Też moje pierwsze skojarzenie, gdy zobaczyłem setkę na dwudziestu milimetrach, bo jedna i druga wyrzutnia ma serie kolorowych efektów i serie cracklingu. CBŚP nie ma jednak gwizdów w finale, a Danger Hobby ma, więc jeśli nawet nie są to od deski do deski te same wyrzutnie, to na pewno przynajmniej podobne. Oglądałem sporo filmów dotyczących służby bezpieczeństwa i cbśp. I było kilka różnych wersji tej wyrzutni, jedni mieli gwizdy inni mieli komety. Więc może w przypadku tej wyrzutni to co chińczykowi wpadnie w łapy to pakuje w nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Doszła mała paczka ,w drodze jeszcze jedna TXB610 ,i już chyba koniec na ten rok ogólnie w tym roku bardziej postawiłem na ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 No powiem Ci, że Ciekawy ten stuff. Pozycje kompletnie nie spotykane u nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Postawiłeś na ilość, jest to jednak ilość w formie wielu wyrzutni, ponieważ dla niektórych ilość oznacza posiadanie wielu petard, rzymiaków i drobnicy. 1/4 znanych rzeczy, 3/4 nieznanych rzeczy. Jeśli miałaby to być ostatnia aktualizacja, to pozostaje życzyć udanej pogody w sylwestra, miłego i bezpiecznego strzelania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Chyba nie do końca tytuł tematu obrazuje co się dzieje w rzeczywistości Skromne to to nie jest z żadnej strony. Większości kostek nie kojarzę nawet z filmów, poza serią Big Bang od Jorge i krwią z PyroMoravi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hildemo 8 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 ,,Skromny" ładna zmyłka w tytule bardzo fajna kolekcja, wiele mniej znanych kostek. Dużo radości i zabawy na pewno przed Tobą, a i pewnie jakieś nieodkryte perełki wyjdą w trakcie strzelania Z ciekawości ,,Bum-Bac" był gdzieś do kupienia? Czy z tamtego roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roza1460 3 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Doszła jeszcze jedna Txb610. Zakupy internetowe zakończone na ten rok. Prawdopodobnie dokupie drobnice do zabawy z synem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek007 79 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Jest moc. Bedzie duzo zabawy. Fajnie że urozmaicenie kalibru. Na dlugo nuebo sie rozswietli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevento 16 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Skoro to jest "skromny" stuff, to strach pomyśleć, jakby wyglądał ten wymarzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moloch 146 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Ładnie to wygląda Ja bym nie powiedział, że to skromny stuff. Skromniejszy kaliber może i tak ale towaru jest mnogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi