rosom 0 Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam ponownie...Moim ulubionym samolocikiem jest Kamikadze cio prawda jest calkiem drogi ( kosztuje cos kolo 3 zl ) ale efekty ma zabujcze kiedys z Wapsterem odpalilismy go na boisku wieczorem i doslownie tak huklo ze az w zoladku zaburczalo POLECAM Cytuj
wapster 0 Opublikowano 12 Listopada 2004 no, kamikadze genialne jestjak odpalalismy to z rosomem myslelismy se tylko poleci do gory, troche poswieci i cos jeszcze...ale jak walnelo, to myslelismy ze ahtung walnol(super huk :twisted: ) : polecam wszytkim durzym chlopcom ta zabawke :arrow: huklo ze az w zoladku zaburczaloracja Cytuj
Snake 0 Opublikowano 14 Listopada 2004 Kamikadze dostaniesz za 2,50 jak dobrze pojdzie, w zeszlym roku wychaczylem gdzies paczke (czyli 2szt) za 4-4,50! :shock: Ps. Albatros tez dobra rzecz szkoda tylko ze za wersje turbo chca wiecej :lol: Cytuj
Gość witus Opublikowano 9 Grudnia 2004 koszty Kamikadze Netto : 2,38Butto : 2,90Koszty AlbatrosaNetto : 11,07 :shock: Butto : 13,50 :evil: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Miałem w tym roku kamikadze.Normalnie Cudo.Pierw kręci się na ziemi.Wzlatuje na wysokośc 5 piętra i BOOM ~!!! Cytuj
Marian 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 mi jeden wpadł na dach domu i tam rąbną i była taka fajna lawina śniegu z dachu :lol: Cytuj
Dominik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja miałem wczoraj dużego kamikadze, wzbił się na wysokośc 0,5m i przeleciał bokiem jakieś 5 metrow. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja mialem małego kamikadze ee jest owiele gorszy :roll: jak juz chcecie to kupcie duzego maly wzbija sie na wysokosc malego motyla i wybuch picolo nic nadzwyczajnego lecz kosztuje 1zł! Cytuj
Picia 0 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Taa, kamikadze jest bajerancki, ja w swoim miałem cos podobnego do rozprysku z małej rakiety, tzn. kolorowe kulki poszły ;] Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 23 Października 2006 Ej mam takie pytanko . Czy nie znacie nazwy jakiegoś motylka który leci ze 2 min i cały czas zmienia kolor Question a ja cos takiego widzialem.niewiem ile kosztowalo ale to byl taki samolot,skrzydla mialy rozpietosc z 50 cm.to moze bylo to.jak w tym roku gdzies znajde to sie spytam. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Muszę w tym roku kupić sobie z 3 paczki kamikadze ale nie wiem gdzie je dostanę i za ile !! jak w dobrej cenie to biore !! Cytuj
Saek 1 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Miałem Kamikadze rok temu. Pakowany po 2 sztuki.Kupiłem go w Tesco. Rozczrował mnie.Ludzie pisza że mocne buuuum a te moje to słaby strzał . Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 niewiem dlaczego miały słabe strzały te twoje kamikadze moje zawsze miały mocne buum Cytuj
matejson 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Miałem Kamikadze rok temu. Pakowany po 2 sztuki.Kupiłem go w Tesco. Rozczrował mnie.Ludzie pisza że mocne buuuum a te moje to słaby strzał . Miałem to samo, też z Tesco. Jeden nie wypał drugi taki sobie....ale rok wcześniej kupiłem trzy na sztuki po 3zł z tego zestawu gdzie dają 5 szt (pudełko z samolotem na okładce). Zdawały mi się grubsze i większe niż te pakowane po 2szt. poza tym efekt o niebo lepszy. Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 KIedyś chciałem kupić kamikadzie ale wybrałem samolot tornado :mrgreen: :lol: Cytuj
jano 0 Opublikowano 14 Grudnia 2006 A najlepiej to jak w powietrzu wybuchaja bo taki fajny efekt jest i smieci co nie miara...Prawda? Cytuj
Gość michalus22 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam!Mógł by mi ktoś doradzic jak odpalac kamikadze! Najelpiej z ziemi czy na czyms postawic:D Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Grudnia 2006 położyć na ziemi napisem do góry i podpalić, pod rzadnym pozorem nie rzucaj bo nie będzie efektu bo zostanie na ziemi. Cytuj
chris 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja mam pytanie, mianowicie czy kamikadze mają kolorowy efekt? Pytam sie bo Tornado (odpowiednik kamikadze tylko ze z Hestii) ma efekt przy wybuchu w powietrzu. ? Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Fajnie bo ja kupiłem w Tesco 3 paczki po 4,99zł ! Ale u mnie nie ma Geant'a !! :oops: Cytuj
Apitus 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kamikadze sa great mialem 10 szt. 2 lata temu.. Bardzo ladnie sie wznosi i efekt tez jest super Cytuj
Dako 1 Opublikowano 24 Grudnia 2006 W tym roku planuje sobie kupić pare Kamikadze:)podobno jest fajny Cytuj
Matti 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja kupilem 2 po 2 zł jedna odpalilem i nawet fajen sa te kamikadze. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja kupiłem 4 i jednego odpaliłem. SUPER. duży huk dają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi