passion 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Kamikadze ma początku kręcą sie jak bączek [bez koloru - same iskry] potem wzonsi sie kręcąc na zielono i piękne głośne boom <- musze powiedzieć że czasem wali mocniej niż niejedna petarda ;P Cytuj
mefisto 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 wczoraj odpaliłem i był naprawde fajny ! to był mały kamikadze firmy jorge i mam filmik a huk miał tak mocny jak k0204!!! Cytuj
Damian 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Duży motyl Kamikadze - JM02http://www.uploader.pl/file/3465/JM02-20-57-50-00.mpg.htmlMały motyl kamikadze - W504http://www.uploader.pl/file/3466/W504-20-51-09-00.mpg.html...kręcone wczoraj Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2006 mam 3 duże motyle Kamikadze zobaczymy jak się spiszą na rzeczywistości Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wczoraj jednego odpaliłem na parkingu ! Efekt godny polecenia !! :razz: Cytuj
Saek 1 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Miałem 5 sztuk dużych. Fajnie lecą i strzelają ale nie tak żeby w żałądku zaburczało. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja o mało nie dostałem jedną. Goniła mnie i musiałem uciekać. :grin: Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajne sa myslalem ze nie wybuchaja i mi gdzies po ogrodko lataly Cytuj
Matti 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja rónież je polecam nei dosc ze sie fajnie wznosza to dodatkowo huk jest niezły. Cytuj
passion 0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 mój kamikadze uderzył o drzewo wzniósł się i spadł na kościół :} Cytuj
DicK 0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 mój kumpel póścił kamikadze obok bloku .odbiło się od parepatu i naszczęście sie wzniosło i odleciało Cytuj
DicK 0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 To prawda, Kamikadze ma strasznie niestabilny lot. zgadzam się , ale efekt jest piękny jak na takie małe coś. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Miałem małego motyla kamikadze w zestawie joker i muszę powiedzieć że jestem pozytywnie zaskoczony. Wzniósł się wybuchł dużym roszpryskiem. Bardzo polecam. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 16 Stycznia 2007 To prawda, Kamikadze ma strasznie niestabilny lot. też tak twierdze u mnie po odpaleniu zaczą gonic kolege dobrze ze pod koniec sie wzniusł xP Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Stycznia 2007 mnie też zaczął gonić. :grin: Bardzo duży huk. Naprawdę polecam te motyle. Cytuj
loler 0 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Mnie też gonił, dokładnie to jak ja skręcałem to on za mną, na szczęście go wykiwałem. Później koledze obcieliśmy lont o połowę i to fajnie wyglądało. Cytuj
DaSc12 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ja jak kupilem jednego kamikadze na wyprubowanie to ten lont mi ciagale wypadal i musialem przykleic tasma i wlaozylem ddo tej dziurki i zaczol mnie gonic a potem sie wzniusl i wybuch z klorami :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie miałem tego ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba sobie kupie Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie miałem tego ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi chyba sobie kupie NO oplaca sie je kupic :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Stycznia 2007 one są super w tym roku może sobie połącze kilka kamikadze np. ze 15 sztuk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi