Saek 1 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 mnie też zaczął gonić. :grin: Bardzo duży huk. Naprawdę polecam te motyle. Huk przeciętny. Nie wyolbrzymiaj mpiwowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 mnie też zaczął gonić. :grin: Bardzo duży huk. Naprawdę polecam te motyle. Huk przeciętny. Nie wyolbrzymiaj mpiwowski. jak dla mnie to był duży huk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Duży motyl Kamikadze - JM02http://www.uploader.pl/file/3465/JM02-20-57-50-00.mpg.htmlMały motyl kamikadze - W504http://www.uploader.pl/file/3466/W504-20-51-09-00.mpg.html...kręcone wczoraj To jest lepsze niż cyrkobitz,bo się jeszcze świeci w powietrzu dość długo mówie o dużych Kamikadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 100 razy lepsze, ale i kosztują trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Tak,ale jak liczyć po cenach hurtowych.....to wiele nie wyjdzie za 5 paczek czy 4 to do około 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 A mi to został ślad po małym kamikadze który wleciał mi w kórtkę i przykleił się wybuchając za moimi plecami... :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Bo te motylki (kamikadze) i cyrkoblitze zawsze leca gdzie popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 nie prawda. Gdy nie ma wiatru i się położy na równej powierzchni zawsze polecą pionowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Może mi tak latały dla tego że właśnie był wiatr mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mój kumpel, miał na sylwestra 2006/2007 takiego małego kamikadze z zestawu " joker ", właściwie to on go odpalił 2 dni przed sylwestrem, myśleliśmy, że to jakiś zwykły motylek, ale jak zobaczyliśmy efekt, to byliśmy naprawdę zadowoleni. A to był maly kamikadze, na Sylwestra 2007/2008 musze sobie kupić takie coś. Juz się boję co to bedzie z dużym Kamikadze xp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 duży Kamikadze jest znacznie lepszy od małego. Gdzieś ktoś zamieszczał jego filmik na forum, ale nie wiem już gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Na dodatek kręcił je Damian: http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewto...ighlight=#10324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malysz 2 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Ja miałem kilka razy dużego kamikadze w powietrzu wiruje, zmienia kolory i później rozprysk. He he tylko lubią nieraz byle gdzie fruwać. Raz mojemu ojcu nad głową wybuchł, a następnym razem to nad domem wybuchnął. :mrgreen: Ale warto kupić fajne efekty mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Jaka jest roznica miedzy JM02 a JM02N ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 tylko jedna, w JM02 są 2 kamikadze a w JM02N 5 kamikadze. Różni się tylko ilością sztuk w opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 możecie mi to wyjaśnić: w cenniku gda za opakowanie 5 szt. płaci sie 10zł a za opak. 2 szt. 3zł (dopełniam, żeby łatwiej się liczyło) czyli jeżeli kupimy 3 opak. po 2 kamikadze to mamy 6 szt. za 9zł.... dziwne co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 no dziwne, ale czasami tak jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 no dziwne nie zawsze oplaca sie kupic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Symbol: JM02 lub JM02NNazwa: Motyl KamikadzeOpis: KOLOROWE MOTYLE ZE STRZAŁEMZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1670Film: http://pl.youtube.com/watch?v=h261D1etyTICena hurtowa: JM02N - 2,60(za 2 sztuki) lub JM02 – 9,30zł(za 5 sztuk)Daje najlepszy film jakościowo na razie na forum. Miłego oglądania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall 0 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Jak dla mnie to najlepsza zabawka.Poprzedniego sylwestra jak go odpalałem to bardzo nisko sie podniósł i zrobiło BOOM!! nad mpja głową :twisted: Ale nabawiłem sie strachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Filmik z sylwka 06/07.Dosyć dobrej jakości , kręcony z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Super jest kamikadze motylek zawsze je kupuję ale czasami też kupuję te Hesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 polecam naprawde ładne efekty i za niską cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek609 1 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Praktycznie to jest to samo co motyl tornado z hestii , ale polecam bo fajne do zabawy sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEWY PIRO Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 kamikadze dzis kupilem 1 paczke po 2 szt po 4 zl [hide:c148d460c7][/hide:c148d460c7] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi