Skocz do zawartości

JM02 Kamikadze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mnie też zaczął gonić. :grin: Bardzo duży huk. Naprawdę polecam te motyle.

Huk przeciętny.
Nie wyolbrzymiaj mpiwowski.
  • Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mnie też zaczął gonić. :grin: Bardzo duży huk. Naprawdę polecam te motyle.

Huk przeciętny.
Nie wyolbrzymiaj mpiwowski.

jak dla mnie to był duży huk.
Opublikowano

100 razy lepsze, ale i kosztują trochę więcej.

Opublikowano

Tak,ale jak liczyć po cenach hurtowych.....to wiele nie wyjdzie za 5 paczek czy 4 to do około 10 zł :D

Opublikowano

A mi to został ślad po małym kamikadze który wleciał mi w kórtkę i przykleił się wybuchając za moimi plecami... :neutral:

Opublikowano

Bo te motylki (kamikadze) i cyrkoblitze zawsze leca gdzie popadnie :(

Opublikowano

nie prawda. Gdy nie ma wiatru i się położy na równej powierzchni zawsze polecą pionowo.

Opublikowano

Może mi tak latały dla tego że właśnie był wiatr mówi się trudno :(

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mój kumpel, miał na sylwestra 2006/2007 takiego małego kamikadze z zestawu " joker ", właściwie to on go odpalił 2 dni przed sylwestrem, myśleliśmy, że to jakiś zwykły motylek, ale jak zobaczyliśmy efekt, to byliśmy naprawdę zadowoleni. A to był maly kamikadze, na Sylwestra 2007/2008 musze sobie kupić takie coś. Juz się boję co to bedzie z dużym Kamikadze xp

Opublikowano

duży Kamikadze jest znacznie lepszy od małego. Gdzieś ktoś zamieszczał jego filmik na forum, ale nie wiem już gdzie.

Opublikowano

Ja miałem kilka razy dużego kamikadze w powietrzu wiruje, zmienia kolory i później rozprysk. He he tylko lubią nieraz byle gdzie fruwać. Raz mojemu ojcu nad głową wybuchł, a następnym razem to nad domem wybuchnął. :mrgreen: Ale warto kupić fajne efekty mają.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaka jest roznica miedzy JM02 a JM02N ?!

Opublikowano

tylko jedna, w JM02 są 2 kamikadze a w JM02N 5 kamikadze. Różni się tylko ilością sztuk w opakowaniu.

Opublikowano

możecie mi to wyjaśnić: w cenniku gda za opakowanie 5 szt. płaci sie 10zł a za opak. 2 szt. 3zł (dopełniam, żeby łatwiej się liczyło) czyli jeżeli kupimy 3 opak. po 2 kamikadze to mamy 6 szt. za 9zł.... dziwne co nie ?

Opublikowano

no dziwne, ale czasami tak jest :mrgreen:

Opublikowano

no dziwne nie zawsze oplaca sie kupic wiecej ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepsza zabawka.Poprzedniego sylwestra jak go odpalałem to bardzo nisko sie podniósł i zrobiło BOOM!! nad mpja głową :twisted: Ale nabawiłem sie strachu. :wink:

Opublikowano

Filmik z sylwka 06/07.
Dosyć dobrej jakości , kręcony z bliska.

Gość Felix
Opublikowano

Super jest kamikadze motylek :D
zawsze je kupuję ;) ale czasami też kupuję te Hesti :wink:

Opublikowano

polecam naprawde ładne efekty i za niską cene

Opublikowano

Praktycznie to jest to samo co motyl tornado z hestii :cool: , ale polecam bo fajne do zabawy sa

• 1 miesiąc temu...
Gość LEWY PIRO
Opublikowano

kamikadze dzis kupilem 1 paczke po 2 szt po 4 zl

[hide:c148d460c7][/hide:c148d460c7]