Pioter 9 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Najlepiej na wolnej przestrzeni? To MUSI być odpalane na wolnej przestrzeni w dosyć dużej odległości od zabudowań. Te Kamikadze są w moim stuffie już od 3 lat nie przerwanie i muszę powiedzieć, że warto dać nawet 3 zł za sztukę, bo efekt jest naprawdę wspaniały. :mrgreen: W tym roku miałem 4 takie motylki i nie zawiodłem się na nich. Lecą wysoko, świecą różnymi kolorami i na końcu ten głośny huk. Bardzo fajna zabawka do pobawienia sie przed północą. Moja ocena 9/10. (mogły by być troszeczkę tańsze xP ) Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dobre motyle i zdecydowanie bardziej oplacalne niz te wieksze jorga, ktore mialy nie duzo lepszy efekt. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Miałem je w tym roku i nie leciały w górę,wybuchały na ziemi.... :oops: Cytuj
luxor 2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Miałem je w tym roku i nie leciały w górę,wybuchały na ziemi.... :oops: Jak nie leciały do góry to znaczy że źle je stawiałeś Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja w tym roku miałem takiego co tylko poleciał w góre i nie wybuchł. Taki ewenement:D Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Lepiej kupować cyrkoblitzy z jorge..... niż kamikaze chociaż to świetny motylek i wybuchem godny podziwu Cytuj
marcusgreen 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Wznosi się na wysoką odległość, świeci światłem a na koniec daje nam porcje huku w powietrzu. Moim zdaniem najlepsze obecnie motylki firmy Jorge. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Miałem je 3 lata temu na sylwka.Wznosiły się na wysokość ok.3 piętra zielonym światłem,a następnie wybuchały naprawdę potężnym hukiem!Polecam,bo naprawdę warto je wypróbować jeżeli ktoś ich jeszcze nie miał...Moja ocena:9/10 Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Bardzo fajny motyl, o wiele lepszy od Albatrosa bo ma wybuch. Ostatnio straciłem jednego bo było ciemno i odpaliłem go nie tą stroną co trzeba - jak można się domyślić nie odleciał. Mógł by być trochę tańszy. Ogólnie jest to najfajniejszy motyl dostępny na rynku. Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Mój film:http://www.youtube.com/watch?v=oxLhLQGVZBg Cytuj
ktoś 0 Opublikowano 9 Grudnia 2010 w TESCO są podróby lepiej kupić w Selgrosie są za 2,50 duże polecam Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 29 Grudnia 2010 w TESCO są podróby lepiej kupić w Selgrosie są za 2,50 duże polecam W hurtowniach też są. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Świetne motyle. Bardzo podobał mi się ten ich powolny lot. Szkoda że są dość drogie (2 zł za sztukę), ale nawet jak za tą cenę to jeszcze się opłaca.Film:http://www.youtube.com/watch?v=3UMM38PTTLg Cytuj
bx2 6 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Fajny produkt, warto go mieć, tylko huk mógłby być głośniejszy. Cytuj
Verbusek 0 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nieprzewidywalne, bo nie wiadomo w którą stronę poleci ; )) Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Bez nich również sylwester nie może się odbyć,fajny motylek,lecz drogi. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 15 Listopada 2013 Najlepszy motyl ! Oto mój film : http://www.youtube.com/watch?v=uCdmoW4mKlA&feature=youtu.be Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 5 Lutego 2014 Mam je co roku i co roku jest ta sama niepewnosc przy odpalaniu. W która strone poleci Cytuj
Franczesko 0 Opublikowano 21 Października 2014 Najlepszy motyl jakiego miałem Leci całkiem wysoko i na koniec bardzo głośno wybucha. Może na sylwester 14/15 kupię paczkę na bigfun.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi