filip11 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 :arrow: kung-fu 8zł :arrow: macrocosmos II 9zł :arrow: cyrkoblitz 5,5zł (opakowanie) :arrow: --------- 25złCo mam kupić w biedrze do tego planu sfinxa czy może moździeż.PS nocna ankieta :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bedzio 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jedno i drugie? Jak nie to zależy od tego czy to chcesz pobawić się w obsługę moździerza i poczuć się jak żołnierze w II WŚ czy chcesz odpalić lont raz i cieszyć się efektem pięknego, cudownego Sfinxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yusha 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja zagłosowałam na Sfinxa... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja na twoim miejscu bym wybrał Moździerz... więcej zabawy a efekty są naprawdę niezłe... a Sfinx to zapalisz i sruuu i nie ma wiadomo, że efekt niby lepszy ale... ja wole polecić moździerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ms. Pompka 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Popieram firemana sfinx'a odpalisz i żadnej radochy a tak to ci z moździerza jak sie nachylisz kulka strzeli w łeb i będziesz miał otwór na bidon :grin: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Popieram firemana Chyba Feara FireMan to kto inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mireck 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja to bym wziął i sfinxa i moździerzAle radzę ci kupić sfinxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xSound 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja na twoim miejscu wybrał bym moździerz, ponieważ ma piękne efekty i do tego dużo zabawy jest z nim, ale o gustach się nie rozmawia... powiem krótko: chcesz dużo zabawy i wspaniałe efekty? Bierz moździerz!Chcesz ładne efekty beze ponownego odpalania? Bierz sfinxa.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A więc wybrałem. Powiedziałem mamie, że ma kupić moździeż i dałem jej wydruk tego produktu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Przy twoim stuffie lepszym rozwiązaniem będzie moździerz dlatego że nie masz tego dużo i moździerzem dłużej się nacieszysz. A najlepiej jakbyś skubnął babci z emerytury 25 zeta i dokupił jeszcze Sfinxa<joke> :mrgreen: pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 To by i tak nic nie dało bo mama mi pozwoliła wydać na stuff 50zł oczywiście mam więcej kasy, ale mama mówiła mi, że szkoda kasy na fajerwerki i lepiej żebym kupił coś pożądnego..... ale dobre i to bo kiedyś wogóle nie miałem fajerwerków na sylwestra. Więc i tak wyszłem na swoje :grin:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zdecydowanie, bierz Sfinxa. Coś porządnego musisz mieć w stuffie. Do zabawy będziesz już miał kung-fu i cyrcoblitze. a Sfinxa odpalił byś na koniec swojego pokazu. Co do jakości tej wyrzutni to nie muszę się wypowiadać polecają ją chyba wszyscy forumowicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A więc co, mam jeszcze godzinkę czasu jednak pojadę z mamą. Także możecie mnie jeszcze przekonywać do swoich faworytów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Sfinxa, zabawy masz sporo z kung du, cyrko itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Bierz sfinxa masz do zabawy kung fu,picolaski,circoblitzów troche więc ci starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filip11 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Moździeż kupiony, zapraszam do działu stuff i obejżenia, ocenienia mojego stuffu.Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Filip dokonał wyboru więc uważam że modek może zamknąć lub usunąć temat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filip11 0
:arrow: kung-fu 8zł
:arrow: macrocosmos II 9zł
:arrow: cyrkoblitz 5,5zł (opakowanie)
:arrow: --------- 25zł
Co mam kupić w biedrze do tego planu sfinxa czy może moździeż.
PS nocna ankieta :lol:
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi