Tabaluga 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A więc dziś z rana udało mi się kupić tą wyrzutnie...oto jej "parametry":Producent: JorgeSymbol: JW14AKaliber/ID : 20mmEfekt:Czerwony komety+ czerwony i niebieskie gwiazdki; zielone komety + zielone mieniące się gwiazdki; niebieskie komety + purpurowe i zielone piwonie; srebrne komety + srebrne mieniące sie gwiazdki; czerwone komety + czerwone gwiazdki + srebrne chryzantemy.Cena: 7,99zł :grin: Hmmmmm... Zapowiada się bardzo interesująco a ja myślę że opisany powyżej efekt przerośnie moje oczekiwania Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 ja ją kupiłem też bo spodobał mi się opis na niej... wiele kolorów (czerwony, niebieski, purpura, srebrny, zielony...), a an Arcticu pisał tylko srebrny (wiec wersja z cracklingiem?)wydaje mi się że to będzie bardzo dobry towar Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kupiłem go na opisie można wyczytać że ma bardzo zróżnicowane efekty więc raczej jest godną konkurencją dla arctica za 7,99 to się opłaca!! Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 HOT i kobra zostały odpalone(i rakieta thunder też).HOT - cudowna wyrzutnia , filmik będzie jak najszybciej się da (kumpel wróci do domu i zaraz uploaduję) , film jest w zaje*istej jakości.Tylko 2x pojawia sie cracling , ale wyrzutnia miodzio , wysokie , gęste , mocne rozpryski.Moja ocena 9,5/10 , ponieważ szybko sie kończy :razz: Thunder zielony - 10/10 , po prostu polecam.Kobra - jednak lepiej kupić hota , lub arctica. Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Taaak opis mi się podobał kupiłam tego Hota i stoi na sylwestra... :mrgreen: Jak mówicie, że jest taki super to może skusze się na drugiego??? :roll: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Według mnie na 24:00 to do pokazu taki hot będzie idealny z arcticem najpierw puszcze arctica a później hota;] fm wrzucaj ten filmik szybciej xDD bo się doczekać nie mogę Cytuj
Adri 1 Opublikowano 21 Grudnia 2007 No i mamy już filmik http://pl.youtube.com/profile?user=FireMan2211Dla mnie to efekt jest lepszy niż Arctic,jak będe w bierdrze to doukupie sobie jeszscze 1. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Świetny efekt. Naprawdę warto ją kupić jak za 8zł. Ta wyrzutnia mi przypomina Macrocosmos 1. Wyrzutnia bardzo mi się spodobała. Moja ocena 9/10 Cytuj
filip11 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Cieszę się, że w ostatniej chwili zdecydowałęm się na hota Na filmiku widać świetne efekty i gęste rozpryski, moja ocena 10/10. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Porównałem przed chwilą HOT do macro 3.Hot wygląda jak arctic w innej poligrafi. Cytuj
piotrkocinski 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zna może ktoś wymiary tej wyrzutni ?? Na oko jest bardzo mała ... Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Taka jak Arctic? Nie jest taka mała, chociaż przy Sfinxie to krasnoludek. Cytuj
jano 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cudo! DObrze, że ja kupiłem :mrgreen: Bardzo mi się podoba. Gęste rozpryski, koorowe i duże rozpryski! Szkoda, że w mojej Stonce był tlyko jeden Hot :neutral: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 kupiłem ostatniego hota jaki był w biedronce tylko że ma on zgniecione 2 rurki jak sądzicie odpalić całego go czy rozebrać na pojedyńcze strzały :neutral: Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Rozbierz. Ja już tak dwie wyrzutnie rozebrałem i fajnie jest tak odpalać pociski pojedynczo. Tylko musisz doczepić lont, bo ten co jest to jest za krótki. Ja wyjmowałem z pierwszego pocisku wszystkie (oprócz jednego ofc.) czarne lonty i one są idealnie dopasowane żeby można było zwiać . Tylko uważaj na te zgniecione rurki, bo kumpel ostatnio coś zwalił (chyba zgniótł) i wybuchło na ziemi. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Rozbierz. Ja już tak dwie wyrzutnie rozebrałem i fajnie jest tak odpalać pociski pojedynczo. Tylko musisz doczepić lont, bo ten co jest to jest za krótki. Ja wyjmowałem z pierwszego pocisku wszystkie (oprócz jednego ofc.) czarne lonty i one są idealnie dopasowane żeby można było zwiać . Tylko uważaj na te zgniecione rurki, bo kumpel ostatnio coś zwalił (chyba zgniótł) i wybuchło na ziemi. jest 1 problem nie mam lontu i nie wiem gdzie kupić :neutral: Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 No to napisałem, że w pierwszym pocisku jest kilka takich czarnych lontów i możesz odczepić wszystkie oprócz jednego i wkładać taki jeden do kolejnych pocisków. Poza tym jeszcze masz jeden zwykły który też możesz użyć do odpalenia pocisku. Cytuj
Jarek 4 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Świetna wyrzutnia- dużo ładnych strzałow z dużymi rozpryskami (jak na tą cenę). Serdecznie polecam!!! Cytuj
matttek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2007 odpalilem wczoraj jednego hota i musze powiedziec ze arctic jest duzo lepszy Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Katastrofa! Nie polecam tej wyrzutni nikomu! Jak i gdzie te piękne efekty?! 3/10 coś nie tak miałaś... ^^ ona jets piękna, za 8 zł... Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Katastrofa! Nie polecam tej wyrzutni nikomu! Jak i gdzie te piękne efekty?! 3/10 Nie rozumiem Cię. Mi się bardzo podobała. Czy coś było nie tak?musze powiedziec ze arctic jest duzo lepszy Też tak sądzę. Arctic miał niebieskie piwonie + cracling, przez co efekt wydawał się znacznie większy. Cytuj
jack119 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mi się ta wyrzutnia przewróciła, na szczęście dopiero przy 7 strzale i nie trafiła w nas Cytuj
Dako 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Hot jest super chociaż wydaje mi się że arctic był trochę lepszy;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi