Skocz do zawartości

JW14A Hot (Biedronka)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Katastrofa! Nie polecam tej wyrzutni nikomu! Jak i gdzie te piękne efekty?! 3/10

coś nie tak miałaś... ^^ ona jets piękna, za 8 zł...
Nie... wszystko normalnie było ale przynajmniej mi się nie podobała. Miała być taka super... :roll: Arctic jest o 100% lepszy!
  • Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Super wyrzutnia głośne i piekne strzały ,ale jedna jedyna wada to to ,że się szybko skończyła :razz:

Opublikowano

I HOT i ARCTIC jest SUPER :mrgreen: .
Mi 1 hot też się przewrócił hehe wszyscy się patrzą w niebo a tu nagle coś w dom strzela a mam mówi do brata co tu tu koło nas odpalasz teraz.Dopiero potem się zorientowałwem jak przestało strzelać, że leży ale na szczęście tylko 2 strzaly sie zmarnowały.

Opublikowano
Rozbierz. Ja już tak dwie wyrzutnie rozebrałem i fajnie jest tak odpalać pociski pojedynczo. Tylko musisz doczepić lont, bo ten co jest to jest za krótki. Ja wyjmowałem z pierwszego pocisku wszystkie (oprócz jednego ofc.) czarne lonty i one są idealnie dopasowane żeby można było zwiać :). Tylko uważaj na te zgniecione rurki, bo kumpel ostatnio coś zwalił (chyba zgniótł) i wybuchło na ziemi.

Ja rozebrałem kosarke i niegoczepiałem lontu tylko mieszałem saletre potasową ( KNO3 )
z sachoriozą czyli cukrem pudrem . Oba te składniki możesz nabyć w sklepie spożywczym .
Zrób 4cm ścieżkę z tej mieszanki do lontu który jest przy pociku . Tylko dobrze zmieszaj składniki mieaszaj tak z 1 - 3 min . J odpalaj na jakiejść desce lub tekturce .

A co do wyrzutni to nawet fajna choć sądze to tylko po filmiku bo w mojej biedrze jej nie było :((
Opublikowano

Wyrzutnia zaskoczyła mnie pozytywnie efektami, jednak bardzo szybko przestaje strzelać, pozatym daje bardzo dużo huku. Zasługuje na ocenę 9/10

Opublikowano

Yausha, nie rozumiem cię, Arctic miał gorsze efekty od Hot'a i to o 50%, na koniec go odpaliłem i zrobił ogromne wrażenie na mnie, piękne kolorowe efekty, wielkie rozpryski i cracling na koniec, to po prostu genialna wyrzutnia. 10/10
Firek poleca!√

Opublikowano

Rozpryski bardzo duże choć film napewno tego nie oddaje. Sam miałem Babel wyrzutnie i rozpryski były bardzo rozłożyste, a na filmie bardzo małe.

I co można wymagać za 8zł :roll:

Opublikowano

Patrząc na filmiki to HOT jest lepszy , ma więcej kolorów, rozpryski są większe. ale widziałem 3 filmy arcticów i wszystkie sie od siebie różnią

pierwszy:
drugi: (ta mi sie najbardziej podobała)
trzeci(uwaga słaba jakość)

Dlaczego wszystkie są inne? :smile:

Opublikowano

Akurat ten drugi i trzeci to to samo, ten drugi to mój filmik troche w lepszej jakości, dlatego tak sie wydaje. Ten pierwszy to inny zupełnie, lecz wogóle jest jeszcze inny troche ten arctic :mrgreen: Bo ten miał taki nieduży cracling a z tego roku miały takie palemki z craclingiem ;)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sądząc po filmikach, wyrzutnia jest super ale filmy, przypominam nie odzwierciedlają rzeczywistosci. Na pewno 'na zywo' wyglada świetnie! :wink: Dwie napewno kupie.

Opublikowano

Po waszych opiniach chyba dokupię jeszcze 1 arctica :lol:

Opublikowano

nie wiem czemu ale zapaomialem po sylwestrze wypowiedziec sie na temat tej wyrzutni :razz: wiec tak moja ocena 9+/10 nie dorowna ona zadnej wyrzutni do 10 zl super wielkie efekty duzo kolorow hmm nic dodac nic ujac super polecam wszystkiem jak w tym roku tez bedzie w sprzedarzy to kupie z 5 szt. :mrgreen: :razz:

Opublikowano

Tak heh dobra wyrzutnia jak na taką cene super moja ocena 10/10 :grin:

Opublikowano

noo ona sie znajdzie w moim stufie jest boska i ten kirkling za 8zł nic lepszego 9+/10

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, ja mam pytanie czy podczas odpalania tej wyrzutni mam zerwać tą srębrną folie ? czy ona ma zostać ? poniżej zdjęcie chodzi mi o tą srebrną folie(?) czy co to tam jest. Wiem że tu większość sami fachowcy to może mi powiedzą czy trzeba ją zerwać czy można zostawić

http://www.photofireworks.pl/images/259_dsc00001.jpg

Opublikowano

Mozę zostać ta srebrna folia, bez problemu pociski wyjdą z korpusów. Najważniejsze jest to, żebyś zerwał tą 1 folie.

Opublikowano
Mozę zostać ta srebrna folia, bez problemu pociski wyjdą z korpusów. Najważniejsze jest to, żebyś zerwał tą 1 folie.

No wiadomo inaczej bym się do lontu nie dostał ;] dzięki za szybką odpowiedź Grubego Sylwestra życzę :)
Opublikowano

Ale przy nie któych wyrzuniach jest czasami nie wypał[pociski nie leca do góry] gdy się nie zerwie np. fontanna F6 z tesco, więc mozna zerwac chyba na wszelki wypadek chyba?

Opublikowano

Ja osobiście nie ryzykuję i zawsze zrywam obydwie folie - plastikową i srebrną.
Robie to tuż przed odpalaniem , żeby nic nie wpadło w międzyczasie.

Opublikowano

OK dzięki jeszcze raz :) 31 będzie Gruuuuuuuuuuuubo :D

Opublikowano
Ja osobiście nie ryzykuję i zawsze zrywam obydwie folie - plastikową i srebrną.
Robie to tuż przed odpalaniem , żeby nic nie wpadło w międzyczasie.

po zerwaniu srebrnej jest pewnośc ze nic na ziemi nie wybuchnie? Ale bez zerwania tez nie powinno?
Opublikowano

tak poke jak zostawisz tą srebrną też będzie ok, ale jak zerwiesz i tą srebrną to zobaczysz tylko dodatkowo czy jakaś rura nie zagięta :wink: Koniec tego off topu

Opublikowano

Zobrazuję WSZYSTKIM na przykładzie, bo ciągle pytania o folię. Ta folia/papier/czy co tam jeszcze to analogia to błony dziewiczej... nie stanowi dla pocisku problemu... :mrgreen:

aaa mod taki perwersyjny, jeśli urazilem czyjeś uczucia - proszę o ostrzeżenie! :D