Szajba_m-ce 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Nazwa: Stars of TrinidadOpis: Zestaw 6 ekskluzywnych rakiet bombowych 6 różnych efektów świetlnych + efekt dźwiękowyProducent : - brak -Film: - brak -Cena hurtowa: Nieznana Cena : 24.99 (Plus)Dodałem te rakiety w tym dziale bo nie wiem jakiego one są producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wg mnie to jest firma Keller, bo Keller ma podobne kształty rakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 to jest na 100% firma Keller porównajcie zdjęcie tych rakiet z rakietami z oferty OBI. rakiety mają taką samą poligrafią, są identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan07 0 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tak też je widziałem u siebie w plusie. Ciekaw jestem ich efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi