Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie można teraz dostać fajerwerki w gdyni (jakieś hurtownie, większe sklepy, obecnie rozmieszczone stoiska)?

Opublikowano

Na ulicy Puckiej jest hurtownia Tropica.Mam z z tej właśnie hurtowni 2 ballety :grin: .Potem no wiadomo,Real,Tesco,Biedra,Kaufland etc. Stosika to na hali krytej na dole mieli małe stoisko(chyba Hestii),ale drogo.Na Morskiej nie daleko Kauflandu jest szyld Fajerwerki i można tam kupić głównie wyrzutnie i petardy Tropica :]

Opublikowano

Idź do Raela , kupisz i będziesz miał spokój.

Opublikowano

Tesco karwiny market TOP10.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, mam jeszcze jedno pytanie: czy widzieliście gdzieś window makery i stroboskopy? Bo nigdzie nie mogę znaleźć.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Z większych sklepów to masz jeszcze Makro :razz:

Opublikowano

makro ma ceny z kosmosu - śmiech mnie bierze jak patrze jak naciągają ludzi wychodzących z zakupów
jedyna hurtownia w Gdyni jest http://www.fajerwerki.gdynia.pl/ dystrybutor TROPICA - nie miałem okazji jeszcze do nich zawitać

Opublikowano

Hm no nie wiem w tym roku zamierzam kupić moździez za 350zł w makro(o ile będzie w ofercie) .Widziałem bardzo ładne efekty tego moździeża(na rysunku).A do hurtowni na pewno zawitam.

Opublikowano

ech w makro ceny są wysokie i nie najlepszy stan fajerwerków kiedyś kupiłem tam mozdziez za 150 zł pudełko cale nowiutkie otwieram a tu zonk 4 ładunki przepołowione :shock:

Opublikowano

Nie wiem jak to możliwe mogło być, u mnie wszystko jest ogrodzone i jak chcesz coś bliżej zobaczyć to wołasz babke i przy niej sprawdzasz produkt ;)

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Byłem dzisiaj w tej hurtowni tropica i ceny mają niestety dośc wysokie,nawet duży wybór,można wziąć katalog ;D znacie może jeszcze jakieś hurtownie w gdyni??

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma już żadnych hurtowni w Gdyni, lecz w Sopocie jest hurtownia Grom

Opublikowano

hmm hurtowni moze nie ale jest duży sklep Tropic na Puckiej,opisany wyżej.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

To w końcu jeszcze jest ta hurtownia w gdyni na puckiej? bo ja juz totalnie nie obcykany ;d

Opublikowano

Witam ja tez jestem z gdyni. Chial bym powiedziec na temat tej hutowni na puckiej. Nie warto tam jedzic bo sie po prostu nie oplaca. Jest tam cholernie drogo bylem ,tam 2 dni temu kupilem pare pierdolow i troche zaplacilem, jezeli zalezy komus na bateriach to nie jedzie tam tak samo z rakietami wyskoczyli z cena 35zl, a w lidlu mam chyba te same za 8zl. Tak samo przy kaufie na morskie to jest sklep który zaopatruje sie w tej hurtowni i tam jest jeszce drozej paczka picolo 2zl:P Wiec proponowal bym FM albo markety bo nie oplaca sie tam kupowac.

Opublikowano

Witam ja tez jestem z gdyni chial bym powiedziec na temat tej hutowni na puckiej nie warto tam jedzic bo sie po prostu nie oplaca jest tam cholernie drogo bylem tam 2 dni temu kiplem pare pierdolow i troche zaplacilem jezeli zalezy komuc na bateriach to nie jedzie tam tak samo z rakietami wyskoczyli z cena 35zl a w lidlu mam chyba te same za 8zl tak samo przy kaufie na morskie to jest sklep ktury zaopatruje sie w tej hurtowni i tam jest jeszce drozej paczka picolo 2zl:P Wiec proponowal bym FM albo markety bo nie oplaca sie tam kupowac.

Jakbys postawil jeszcze czasami jakis znak przestankowy, to byloby super rolleyes.gif.
Opublikowano

Oj czepiasz sie:P.

Opublikowano

Oj czepiasz sie:P.

Czepiam sie, bo zrobiles tyle bledow w 1 poscie, ze tragicznie sie to czyta.