MlodyZ 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Plan AVooDoo - 15 złUFO - 7Joker - 10Moździerz - 25Plan BPyroMix - 25Moździerz - 25UFO - 7Plan CGoliat - 30Joker - 10Thunder - 20Plan DPyroMix - 25Goliat - 30UFO - 7Plan EMoździerz - 25Goliat - 30UFO - 7Plan FPyroMix - 25Moździerz - 25Joker - 10Który najlepszy? Jak coś nie pasuje to możecie pisać własne propozycje PS.Do każdego planu jest + pierdółki Cytuj
0 Dako 1 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja wybrałem C ponieważ są tam extra rakietki thunder a za goliata to lepiej kup moździerzyk lub sfinx a za jokera kup kung fu i będzie spox Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja wybrałem F bo:-dużo rakiet-moździeż-petardy i pierdołyKrótko mówiąc , sylwek sie uda. Cytuj
0 Szajba_m-ce 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja wybrałem F bo:-dużo rakiet-moździeż-petardy i pierdołyKrótko mówiąc , sylwek sie uda. Z tego względu że już masz Sfinx'a , Hota i Artic'a radzę Ci ten plan z tych samych powodów do FM . Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Moim zdaniem najlepszy BPhyro-mix - dużo różnych rzeczy i 11 rakiet = duzo zabawyMoździerz - trochę zabawy, 12 strzałów no i niezłe efektUFO - nic Ci o nim nie powiem bo go nie znam Cytuj
0 klopsik92 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Polecam zakupić artykuły z plany F. Dużo zabawy i sylwek dość długi !!! :razz: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja także wybrałem plan F. Jak dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie. Będziesz miał porządne efekty z moździerza i sporo zabawy z zestawu pyro-mix. PS: Może zamiast Jokera wziął byś Hota?? Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja zagłosowałem na plan A.Z zestawów Ufo i VooDoo będziesz miał sporo świetnych rakiet. Do tego dochodzi Joker w którym również znajdziesz fajne rakiety i pierdółki. Jest tutaj też uwzględniony moździerz. Dwanaście wspaniałych kuleczek .Dodając do tego planu Twój aktualny stuff nie trzeba będzie nic zmieniać. Cytuj
0 MlodyZ 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2007 PS: Może zamiast Jokera wziął byś Hota?? Hota już mam,a więcej wyrzutni już nie chcę Cytuj
0 bedzio 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 To może Festivala? Ktoś pisał, że jest w InterMarche za niecałe 60 zł. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 najlepszy jest plan F poniważ będziesz miał duzo zabawy przed sylwkiem i super efekty moździerza :mrgreen: ale plan A też jest spoko :razz: Cytuj
Pytanie
MlodyZ 0
Plan A
VooDoo - 15 zł
UFO - 7
Joker - 10
Moździerz - 25
Plan B
PyroMix - 25
Moździerz - 25
UFO - 7
Plan C